• BIST 10247.75
  • Altın 2395.162
  • Dolar 32.2695
  • Euro 34.6233
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 12 °C

Demirakça, Arkas'tan 10 adet çekici aldı

Demirakça, Arkas'tan 10 adet çekici aldı
Demirakça Uluslararası Nakliyat, 25 adetlik alımın ilk partisi olan 10 RENAULT Premium 460 €5 son model çekicilerini Arkas Otomotiv’den teslim aldı.

ARKAS OTOMOTİV'DEN 10 ÇEKİCİ ALDI

Demirakça Uluslararası Nakliyat, 25 adetlik alımın ilk partisi olan 10 RENAULT Premium 460 €5 son model çekicilerini Arkas Otomotiv’den teslim aldı.

RENAULT TRUCKS bu yıl pazara sunduğu yeni modelleriyle lider lojistik firmalarının öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Demirakça Uluslararası Nakliyat firmasının genişlettiği filosu için tercihi RENAULT TRUCKS oldu. Demirakça Uluslararası Nakliyat’a 25 adetlik alımın ilk parçası olan 10 adet çekici Arkas Otomotiv Plaza’da yapılan törenle teslim edildi.

RENAULT TRUCKS TÜRKİYE Bölge Müdürü Engin Demirel, Arkas Otomotiv Satış ve Pazarlama Müdürü Orhan Genel tarafından gerçekleştirilen teslimata Demirakça Uluslararası Nakliyat’ın yönetim kurulu üyesi Ercüment Demirakça, Zehra Demirakça ve Tevfik Bıdık katıldı.

RENAULT TRUCKS TÜRKİYE Bölge Müdürü Engin Demirel, teslimat töreninde “Birçok diğer üreticiden farklı olarak, biz Renault kamyonlarında tüm Avrupa'da olduğu gibi Türk müşterilerimize de en son motor teknolojisinin yararlarını sunuyoruz. Euro 5 motorları, güç ve yakıt tasarrufunun tüm avantajlarına sahip olurken, çevre koruma politikamızı da sürdürmektedir. Sektörün konusunda öncü ve uzman bir kuruluşunun aynı şekilde sektörün uzman ve öncü bir kuruluşu ile işbirliği yapmasını çok anlamlı ve önemli buluyorum. Yeni araçların Demirakça Uluslararası Nakliyat için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Demirel, yakıt tasarrufunda tüm rakiplerine göre bir adım önde olduklarını belirterek, "Yeni Renault Premium Euro 5, OPTIDRIVER ile yakıt tüketiminde her 100 kilometrede 1,6 litre tasarruf, yılda 2bin 400 litre ve toplam 7 bin TL kazanç anlamına geliyor. Yeni Renault Premium Euro5, rakiplerine göre en ekonomik yakıt tüketimi sağlarken performansından ödün vermeyerek daha fazla motor gücü, daha yüksek tork ve daha iyi bir ticari hız ile kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını karşılayan tek araç oluyor" dedi.

Ercüment Demirakça, Demirakça Uluslararası Nakliyat’ın günden güne gelişen ve büyüyen filosunun, gelişmiş teknolojik ve ekonomik ürünleriyle Avrupa’da büyüyen bir markayla, iç ve dış pazarlardaki gelişimini sürdüreceğini ifade etmiştir.

Demirakça, “Sektöründe en uzman kuruluşların başında gelen Arkas ile bu yeni projede birlikte yürümekten mutluyuz. Rakiplerine göre, kaliteye ve ekonomiye verdiği önemi, üretiminin her aşamasında titizlikle uygulamakta olan RENAULT TRUCKS markasını tercihimizin doğruluğunu görmekteyiz. RENAULT TRUCKS’ın ihtiyaçların ve beklentilerin günden güne arttığı satış sonrası hizmetler konusunda da gelişerek büyüyen yaygın servis ağı ve hizmet kalitesinden de oldukça memnunuz.” dedi.

Araçların özellikleri

-PREMIUM 460.19T 4X2

- EURO5

- OPTIDRIVER AT 2412D ŞNZ

- AYARLANABİLİR YAN VE ÜST RÜZGARLIK

- CRUISE CONTROL SİSTEMLİ

- ÇİFT YAKIT DEPOSU (490L + 405L)

- KLIMA

-UZAKTAN KUMANDALI RADYO-CD

-KAPI UZAK.KUMANDASI+IMMOBILIZER

-ELEKTRİKLİ TAVAN HAVALANDIRMA

-UZAKTAN KUMANDALI ISITICILI AYNALAR

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim