• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Doblo, '2011 Yılının Hafif Van'ı seçildi

Doblo, '2011 Yılının Hafif Van'ı seçildi
Fiat Doblo'nun Cargo versiyonu, dünyanın en prestijli yayınlarından 'What Van'ın uzman editörleri tarafından '2011 Yılının Hafif Van'ı seçildi.

DOBLO 'YILIN EN HAFİF VAN'I SEÇİLDİ

Fiat Doblo'nun Cargo versiyonu, dünyanın en prestijli yayınlarından 'What Van'ın uzman editörleri tarafından '2011 Yılının Hafif Van'ı seçildi.

TOFAŞ'ın Bursa'daki fabrikasında üretilerek, dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen Yeni Fiat Doblo'nun Cargo versiyonu, dünyanın en prestijli yayınlarından 'What Van'ın uzman editörleri tarafından '2011 Yılının Hafif Van'ı seçildi.

‘What Van’ editörlerinden Paul Barker, yaptığı açıklamada, "Şık bir tasarıma sahip, pratik ve konforlu Fiat Doblo Cargo, hafif van sınıfında kazanan olmak için en doğal ve uygun seçenekti" dedi.

Daha 1 yaşını doldurmadan '2011 Uluslararası Yılın Ticari Aracı', İngiltere'de 'Fleet Van' ödülleri jürisi tarafından 'Yılın En İyi Filo Vanı' gibi birçok ödül alan Fiat Doblo Cargo'nun yeni nesli, Avrupalı uzmanlardan da tam not aldı.

İngiltere Fiat Ticari Araçlar Direktörü Gerry Clarke da yeni Fiat Doblo Cargo'yu beğendiğini ifade etti. Yeni Fiat Doblo Cargo'nun aldığı ödüle gerçekten çok sevindiklerini dile getiren Clarke, "Müşterilerimiz bize sürekli olarak Yeni Fiat Doblo Cargo'yu ne kadar çok beğendiklerini söylüyorlar. Ticari araç uzmanlarının da Fiat Doblo Cargo'yu çok beğendikleri çok açık" diye konuştu.

Yeni Fiat Doblo Cargo, kübik biçimli, etkin kullanım ve yükleme özellikleri sağlayan iç mekanı ve araç içine geçişi kolaylaştıran sürgülü yan kapılarıyla dikkat çekiyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim