• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Doğuş Otomotiv’le ‘Biriz’ dediler, ‘Bir iz’ bıraktılar

Doğuş Otomotiv’le ‘Biriz’ dediler, ‘Bir iz’ bıraktılar
Doğuş Otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren tüm marka yöneticilerinin katıldığı törende, Doğuş Otomotiv ve Doğuş Oto’da 15. yılını dolduran 59, 10. yılını dolduran 152 çalışana ödülleri verildi.

Doğuş Otomotiv, otomotiv sektöründe elde ettiği başarıda, markalarının Türkiye’de bulunduğu konuma gelmesinde en temel gücü olarak gördüğü çalışanlarını ödüllendirdi. Doğuş Otomotiv bünyesinde 15. yılını dolduran 23, 10. yılını dolduran 46 kişiyle, Doğuş Oto’daki 15 yılını geride bırakan 36 ve 10. yılı dolduran 106 çalışan ‘Kıdem Ödülleri’ni aldı.

Çalışanlarımız en büyük gücümüz

Törende konuşan Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, Doğuş Otomotiv’in sürekli gelişim vizyonu doğrultusunda, sektöre öncülük eden, yaratıcı çözümler geliştiren, öngörüsü yüksek ve yeniliğe her zaman açık bir şirket olarak fark yarattığını belirterek, beklentilerin üzerinde yaratıcı hizmet verme önceliğiyle hep daha iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade etti. Doğuş Otomotiv’in gerçekleştirdiği çalışmalar, sunduğu hizmetler ve temsil ettiği markaların başarılarıyla sektörde bir iz bırakmasının temelinde, çalışanlarıyla bir olmasının yattığını belirten Doğuş Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu, “Doğuş Otomotiv ailesi olarak biriz ve uzun yıllar silinmeyecek bir iz bıraktık. Bırakmaya da devam ediyoruz. Özellikle uzun yıllar bu şirkete emek vermiş çalışanlarımız, en büyük gücümüz oldu” dedi.

Bir başarı öyküsünü birlikte kutluyoruz

Acar, “Beklentilerin üzerine çıkmak ve başarıyı sürdürülebilir kılmak ancak çalışanlarımızın gayretli ve içten çabalarıyla mümkün olabilecek hedefler. Bu noktada başarımızı sürekli kılan faktörlerin en temel öğesinin özellikle uzun yıllar bu şirkete emek vermiş siz değerli çalışanlarımız olduğunu gururla belirtmek istiyorum” dedi. Doğuş Otomotiv’in, çalışanlarının uzun dönemli gerçekleştirdiği özverili çalışmalarıyla, gerçek bir başarı öyküsüne sahip olduğunu söyleyen Aclan Acar, “Bugün bu başarı öyküsünü sizlerle kutluyor olmak benim için de çok anlamlı” şeklinde konuştu.

Şirketler, azimli ve istikrarlı insanlara ihtiyaç duyar

Azmin ve istikrarın dünyadaki en önemli özelliklerin başında geldiğini söyleyen Aclan Acar, tek başına yetenek, tek başına zekâ ya da tek başına eğitimin hiçbir zaman yeterli olamayacağını, şirketlerin her zaman azimli ve istikrarlı insanlara ihtiyaç duyduğunu söyledi. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim