• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Dünya markası Shell ile Özok Otomotiv arasında işbirliği

Dünya markası Shell ile Özok Otomotiv arasında işbirliği
Özok Group faaliyet gösterdiği her alanda ortaya koyduğu müşteri odaklı hizmet yaklaşımını, Özok Otomotiv’de de ispat ediyor.

Özok Group faaliyet gösterdiği her alanda ortaya koyduğu müşteri odaklı hizmet yaklaşımını, Özok Otomotiv’de de ispat ediyor. Dünya’nın ve Türkiye’nin önemli markalarını bünyesinde barındıran Özok Group, Kıbrıs’ın kurumsallaşma alt yapısına sahip ender firmalarından.

Geçtiğimiz aylarda Özok Otomotiv çatısı altına giren Hyundai ve Özok Group güvencesine geçtiği ilk günden bugüne, Kıbrıs’ta yeniden doğan Renault kullanıcılarına güzel bir haber var.

DÜNYA MARKALARI-DÜNYA’NIN MARKASINI TERCİH EDİYOR…

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs Shell yetkili Bayiisi Dedezade Port Co. Ltd. ile Özok Otomotiv arasında önemli bir işbirliğine gidildi. Bu işbirliğine göre, artık Renault ve Hyundai araçların yağlarında Dünyanın en büyük firması olan Shell yağları kullanılacak.  Yenilikçi ve kurumsal çalışmalara her daim önem verdiklerini söyleyen Özok Group Direktörü Hasan Özok, “Bizler için kazançtan önce güven gelmektedir. Sıradan ucuz yağlarla da, daha az maliyetle aynı hizmeti verebilirsiniz. Biz kendimize layık görmediğimiz hiçbir şeyi müşterilerimize de asla layık görmeyiz. Bizler için esas olan güvendir. Güvenin olmadığı yerde hiçbir şey olmaz. En önemlisi yüzler gülmez. Oysa biz halkımıza söz verdik. Bizimle yüzünüz hep gülecek diye. Biz halkımızın bize duyduğu güvenin karşılığını vermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. İşte bu yüzden bir dünya markası olan Shell yağlarını tercih ettik. Kıbrıs bayisi Dedezade Port Co.Ltd. ile işbirliğine gittik” dedi.

SHELL’DEN ÖZOK OTOMOTİV’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER…

Dedezade Port co. Ltd ile işbirliği anlaşmasına tanıklık eden ve Özok Otomotiv tesislerini gezen Shell yağları Akdeniz ve Ege Bölge Müdürü İlhan Tekin ile Shell yağları Türkiye iş geliştirme müdürü Cem Toroslu, hayran kaldıklarını söylediler. Kurumsallıkta bir örnek ve Türkiye’den öte dünya da bile benzer otomotiv tesislerinin sınırlı olduğunu söyleyen Shell yetkilileri, KKTC’de böylesi kurumsal alt yapıya sahip bir firma ile iş birliği yapmanın mutluluğunu dile getirdiler.

Halit Dedezade: “Bizim için güven göstergesidir, onur duyduk”

Kıbrıs Shell yağları yetkili Bayiisi Dedezade Port co. ltd. Direktörü Halit Dedezade ise Özok Otomotiv ile iş birliği yapmaktan onur duyduklarını belirtti. Dedezade, “ Dünya’nın en büyük şirketi Shell’in yağlarının Kıbrıs’taki yetkili bayisi olarak bizler, aslında büyük bir sorumluluk içindeyiz. Bize inanan ve güvenen dünya markasının ürünlerini bu pazara sunuyoruz. İşimizi ciddiyetle yapıyoruz ve her geçen gün KKTC’deki kullanıcı alanımızı genişletiyoruz. Son olarak Özok Group gibi Kıbrıs’ın markalaşmada önemli bir değeri olan, bünyesinde hem Hyundai hem Renault gibi dev markalara sahip bir firmayla işbirliği yapmamız bizler için de onur vericidir. Sıradan yağların araçlar üzerindeki olumsuz etkisi tartışma götürmez. Servis açısından da yağ çok önemlidir. Bu işbirliğimiz aslında Özok Otomotiv’in müşterilerini önemsediğinin en somut göstergesidir” dedi.

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim