• BIST 8718.11
  • Altın 2244.828
  • Dolar 32.333
  • Euro 35.1639
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

"Egea Seni Piste Çağırıyor" etkinliği Bursa'da gerçekleştirildi

"Egea Seni Piste Çağırıyor" etkinliği Bursa'da gerçekleştirildi
Aktivite boyunca 6 adet Fiat Egea Sedanın pist versiyonunu deneyimleyen otomobilseverler motor sporları dünyasını yakından tanıma fırsatı buldu.

Fiat, Egea Sedan'ın pist versiyonu ile başlattığı, "Egea Seni Piste Çağırıyor" etkinliğinin ikincisini Bursa'da gerçekleştirdi.

Fiat açıklamasında Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu Otoparkı'nda düzenlenen etkinlikte çok sayıda katılımcı yer aldı. Aktivite boyunca 6 adet Fiat Egea Sedanın pist versiyonunu deneyimleyen otomobil severler motor sporları dünyasını yakından tanıma fırsatı bulurken; güvenli sürüş teknikleri konusunda da bilgi sahibi oldu.

Tofaş Dış İlişkiler Direktörü Güray Karacar ve Fiat Otomobil Sporları Müdürü Koray Kafkas'ın da katıldığı organizasyonda, parkur sonlarında ilk 3'e giren yarışmacılar ödüllendirildi ve tüm katılımcılara sertifika verildi.

Fiat, Egea Seni Piste Çağırıyor organizasyonuyla 10'dan fazla ilde etkinlik düzenlemeyi hedefliyor. İlk olarak Tekirdağ-Çorlu'da başlayan etkinliklerin kasım ayında Gaziantep'te son bulması planlanıyor.

Pist kullanımı için özel olarak geliştirilmiş Fiat Egea Sedan'da, aerodinamik özellikleri geliştiren, geniş hava giriş ve çıkışlarına sahip tamponlara yer veriliyor.

1.6 litrelik turbo beslemeli dizel motorun gücü 180 HP'ye çıkarılırken, 6 ileri manuel şanzımanın aralıkları da kısaltıldı. Pist kullanımına özel Egea Sedan'da, 17 inç boyutunda Speedline alüminyum alaşım jantlar, geliştirilmiş fren sistemi ve ayarlanabilir süspansiyon sistemi de bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim