• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Ford, 2018'de de kampanyalarına devam ediyor

Ford, 2018'de de kampanyalarına devam ediyor
Ford, 2018'de Ford sahibi olmak isteyen müşterilerine birbirinden uygun kampanyalar sunmaya devam ediyor.

Ford, 2018’de Ford sahibi olmak isteyen müşterilerine birbirinden uygun kampanyalar sunmaya devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ocak ayında Ford bayilerine gelenlere "Her Şey Dahil Finans Paketi" kapsamında FKasko veya bakım paketi satın alınması durumunda; "Ford Options" kullanacak müşterilere yüzde 4 Ford Options desteği sunuluyor.

Ford Options paketinden yararlanmayan müşteriler içinse tüm binek (Kampanyaya Mustang, Edge, Focus RS, Focus ST, Fiesta ST modelleri dahil değil) modellerde yüzde 2 takas desteği (2018 MY araçlarda Ford Options kullanılmaması durumunda takas desteği verilmeyecek) sağlanıyor.

Ford, ayrıca, ticari modellerinde 2018’de de yüzde sıfır faiz avantajı sunmaya devam ediyor.

Ocak ayı boyunca binek modellerde 4 yıl veya 100 bin kilometre garanti, tüm ticari modellerde ise 3 yıl sınırsız kilometre garantisi Ford müşterilerini bekliyor. Ford’un daha çok teknoloji, eğlence ve konfor sunmak üzere yenilenen modeli Fiesta veya Ford Focus’a Ford Options avantajlarıyla sahip olmak mümkün oluyor.

Yeni Fiesta’ya, "Ford Options" kredi seçeneği ile ayda 690 TL taksit ile sahip olunabilirken, Ford Focus ise ayda 825 TL taksitle sunuluyor. Ayrıca, hem 2018 model hem de 2017 model yılı binek araçlarda tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden "Her Şey Dahil Finans Paketi" kapsamında yüzde 4 Ford Options indirim avantajından yararlanılabiliyor.

Geleneksel ödeme paketlerinin tüm avantajlarını bir araya getiren Ford Options, standart krediye göre daha düşük aylık taksitler ve vade seçeneğine bağlı olarak değişen son ödeme seçenekleri ile bir Ford sahibi olmanın en avantajlı yolunu belirliyor.

Türkiye ve Avrupa’nın ticari araç lideri Ford, ticari modellerinde "Her Şey Dahil Finans Paketi" kapsamında FKasko veya bakım paketi satın alınması durumunda 30 bin TL, 15 ay, yüzde sıfır faiz kampanyasını sunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim