• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

Ford ticari ailesinin en yeni üyeleri bir arada

Ford ticari ailesinin en yeni üyeleri bir arada
Ford’un dünyadaki ticari araç üssü olan Ford Otosan, ticari araç ailesinin en yeni üyelerini, özel bir lansmanda bir araya getirdi.

Ford’un dünyadaki ticari araç üssü olan Ford Otosan, ticari araç ailesinin en yeni üyelerini, özel bir lansmanda bir araya getirdi. Türkiye ve Avrupa’nın 1 numaralı araçlarının yan yana durduğu ‘aile fotoğrafı’ ile gurur duyduklarını belirten Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk, “Türkiye’nin ve Avrupa’nın ‘en çok tercih edilen ticari araç markası’ olan Ford, zirvedeki yerini koruyor. Liderliğimizi müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan ürünlerimizle hak ettik ve bu liderliğin fotoğrafını verebilen Türkiye’nin tek ticari araç markası olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Türkiye ve Avrupa’daki pazarlarında ticari araç liderliğini sürdüren Ford Otosan, hafif ve orta ticari araç ailesinin en yeni üyeleri ile ilk kez “aile fotoğrafı” verdi. Ticaret dünyasında bir simge haline gelen Ford ticari araçları, müşterilerin ihtiyaç duyduğu pratikliği, hareketliliği, optimum kullanım maliyetini ve düşük yakıt tüketimini bir arada sunuyor.

Ford ticari araç ailesinin en yeni üyeleri Transit Courier, Transit Custom Van, Transit Van, Transit Connect, Transit Kamyonet, Ranger, Tourneo Courier, Transit Minibüs, Tourneo Custom ve Tourneo Connect modellerinin sahneye çıktığı lansmana Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk ev sahipliği yaptı. Ford hafif ve orta ticari araç ailesinin en yeni üyeleri, ilk kez yan yana durarak “aile fotoğrafı” verdi.

Hem Türkiye hem de dünya pazarlarında Ford müşterilerinin araçlarını nasıl kullandıkları ve en çok önem verdikleri donanımları detaylı şekilde araştıran ve analiz eden Ford Otosan’ın, müşteri beklenti ve isteklerine göre yenilediği Ford ticari araç ailesi, segmentinde ilk ve tek olan pek çok yeniliği sunuyor. Ticari araç ailesinin üyeleri, sınıfının en geniş yükleme kapasitesini sunarak daha fazla alan, daha fazla konfor ve daha fazla kullanışlılık getiriyor. Daha rafine ve sofistike iç tasarıma sahip yeni Ford ticari araçları, sınıfında ilk ve tek olan koltuk konfigürasyon olanakları ve araç içi eğlence sistemleriyle de her yolculukta en üst düzeyde konfor vaat ediyor.

Yücetürk: “Yenilenen ürün portföyümüz ile yıllardır süren haklı liderliğimizi devam ettiriyoruz”

Türkiye’nin en köklü ve en büyük sanayi şirketi Ford Otosan olarak “en genç ticari ailesini” sahneye çıkarmaktan gurur duyduklarını belirten Yücetürk, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Ford Otosan olarak, 50 yılı aşkın süredir ürettiğimiz Transit ve sonrasında gelişen, büyüyen ticari araç ürün portföyümüzle Türkiye ve Avrupa pazarlarındaki ticari araç liderliğimizi kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Geçen yıl, hafif ve orta ticari araç pazarında satışlarımızı 71.214 adede ve pazar payımızı yüzde 30,5’e yükselterek, Türkiye ticari araç pazarındaki liderliğimizi bir kez daha pekiştirdik. Avrupa pazarında ise Ford, son 2 yıldır devam ettirdiği pazar liderliğinin yanı sıra, son 25 yılın en iyi Ocak ayı satış başarısını da yakalayarak Avrupa’nın en çok tercih edilen ticari araç markası oldu. Ford ticari araçlarının ‘1 numara’ olmasının arkasında hem müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını her zaman ön planda tutmamız hem de kendimizi sürekli geliştirmemiz yatıyor. Ford olarak müşterilerimizin talep ettiği esneklik, yenilik, sağlamlık ve verimliliği en üst seviyede sağlayan teknolojilerimizi sürekli olarak geliştiriyoruz.

5000’den fazla versiyonla müşterinin ihtiyaçlarına uygun ürün teslim edebilme yeteneğine sahip olan Ford Otosan, ‘terzi dikimi’ inceliği ile müşteriye ihtiyaç duyduğu esnekliği sağlıyor. Böylece özellikle şehir içerisinde, müşterilerimizin kullanım ihtiyaçlarına yönelik fonksiyonel çözümler sunuyoruz. Örneğin araçlarımız, sınıfındaki diğer araçlara kıyasla en geniş yükleme ve yük taşıma kapasitesi sunuyor. En geniş yan kapı açıklığı ve kayar kapılarda bulunan yeni kontrol mekanizması ile yükleme sırasında kapının güvenli şekilde açık tutulmasını sağlanıyor. Sürücü destek teknolojileri içinde standart olarak sunulan elektrikli katlanır ayna ise şehir içinde dar sokaklarda sürücülerin hareket kabiliyetini arttırıyor. En son teknolojilerle donattığımız en yenilikçi araçlarımızın her parçası ve bileşeni, sağlamlığı ve dayanıklılığı en üst düzeye çıkarıyor. Araçlarımız, geniş motor ailesinin sunduğu verimlilik ile ticaret hayatının gereklerini yerine getiriyor. Ford Otosan olarak başta üretim, ihracat ve istihdamla Türkiye ekonomisine katkı sağlarken aynı zamanda ürettiğimiz ticari araçlarla da ülkemizin ticaret hayatına dolaylı bir katkı sunmaktan gurur duyuyoruz. Ticari araçlarda yenilenen ürün portföyümüz ile yıllardır süren haklı liderliğimizi devam ettirmeyi hedefliyor ve Türkiye ve Avrupa’da zirvedeki yerimizi sağlamlaştıracağımıza inanıyorum.”

İyi düşünülmüş tasarımla esneklik sağlanırken maliyetler minimuma iniyor

Ford ticari araç ailesinin iyi düşünülmüş tasarımları ve yüksek kalitedeki işçiliği, kullanıcıların maliyeti minimumda tutmasına yardımcı oluyor. Araçların yüksek konstrüksiyon kalitesi, uzun ömürlü parçalar ve bileşenler, bakım aralıklarının uzun olmasını sağlıyor. Ford Otosan, araçların kabin içerisinde kullandığı tüm malzemeleri de maksimum dayanımı garanti etmek için yoğun testlere tabi tutuyor. Daha az aşınma ve yıpranma, araçların sağlamlığını en üst noktaya çıkarıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim