• BIST 8761.79
  • Altın 2240.049
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1683
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

Ford Trucks'tan "Yolunuza Sağlık” hizmeti

Ford Trucks'tan "Yolunuza Sağlık” hizmeti
Ford Trucks’tan sıfır araç satın alan herkes aile fertleri ile birlikte 7/24 hizmet veren sağlık desteği hizmeti "Yolunuza Sağlık"tan faydalanabilecek.

Ford Trucks’tan sıfır kilometre araç satın alan herkes aile fertleri ile birlikte 7/24 hizmet veren sağlık desteği hizmeti "Yolunuza Sağlık"tan faydalanabilecek.

Ford Trucks açıklamasına göre, Ford Trucks ve Medline Acil Sağlık iş birliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında, Ford Trucks’tan sıfır km araç satın alan herkes aile fertleri ile birlikte "Yolunuza Sağlık" hizmetinden faydalanabilecek.

Ford Trucks ve Medline Acil Sağlık Hizmetleri iş birliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında, Ford Trucks’tan sıfır kilometre araç satın alan herkese ikamet adresinde kayıtlı aile fertleri ile birlikte 1 yıl boyunca 7/24 Medline Acil Durum sağlık hizmetleri sunulacak.

"Yolunuza Sağlık" üyeliğine sahip olan herkese, Acil Doktorlu Kara Ambulansı Hizmeti, Telefonla Tıbbi Danışmanlık Hizmeti ve acil durum uygulamalarında kullanılan ilaç, malzeme gibi tüm ekipmanlar ücretsiz olarak sağlanacak. Bu hizmet ile Ford Trucks müşterileri kilometrelerce uzaktayken dahi gözleri arkada kalmayacak. Hem aile fertlerinin hem de kendilerinin her türlü sağlık sorunlarında doktorlar sadece bir telefon uzağında olacak.

Doktorlu ve yoğun bakım donanımlı kara ambulans hizmeti 

Bu yeni hizmet kapsamında acil bir durumda tek numarayla, Ford Trucks müşterilerinin ve aile fertlerinin, bulunduğu yere acil doktor ve yoğun bakım donanımlı ambulans iletilecek. Sonrasında tedavilerinin tamamlanması ve en uygun hastaneye nakli sağlanacak. Hastanın en güvenli ve hızlı şekilde hastanedeki yatağına teslim edilerek, yakınlarının haberdar edilmesi sağlanacak.

Uluslararası standartlarda hizmet veren ambulanslarda; doktor, anestezi teknisyeni ve ilk yardım eğitimi almış ekip tüm süreçlerde gerekli sağlık desteklerini sunacak. 

Bir telefonla doktordan tıbbi danışmanlık alma imkanı 

"Yolunuza Sağlık" hizmeti kapsamında 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz tıbbi danışmanlık hizmeti de sunulacak. Tek bir numara üzerinden doğrudan görevli doktora ulaşılarak, verilecek tıbbi danışmanlık hizmetiyle üyelere her türlü sağlık sorunları için gerekli bilgiler verilecek ve yönlendirmeler yapılacak. İlk çalışta doktor tarafından açılan bu telefona, üyeler cep telefonlarından alan kodu çevrilmeden ulaşılabilecek. 

Üyelik kapsamında hastanın hastane gibi tedavi kurumu, ambulans, hasta yakını veya doktoru arasında iletişimi de sağlanacak. Hastanın durumu belli bir donanıma sahip hastaneye götürülmesini gerektiriyorsa, proje kapsamında görevli ekip hasta ve hasta yakınına bu konudaki alternatifleri sunarak, hastanın hastanedeki yerinin önceden hazırlanmasını da sağlayacak.

Elli beş yılı aşkın kamyon üretim tecrübesi ve müşteri deneyimi ile "Her Yükte Birlikte" sloganını benimseyen Ford Trucks, bu yeni hizmetiyle sürücüler yoldayken ve ailesinden uzaktayken de yanlarında olmayı ve her yükte birlikte olma vaadinin altını doldurmayı amaçlıyor. 

"Yolunuza Sağlık" hizmeti ile ilgili tüm detaylara 444 36 73 veya fordtrucks.comtr adresinden ulaşılabiliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim