• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Ford’un “0 faiz” ve indirim fırsatlarıyla hayalinizdeki araca sahip olun

Ford’un “0 faiz” ve indirim fırsatlarıyla  hayalinizdeki araca sahip olun
Ekim ayı boyunca Ford’un binek modelleri 4 yıl veya 100.000 km garanti ile, tüm ticari modeller ise 3 yıl sınırsız km garantisiyle Ford müşterilerini bekliyor. Geçtimiz ay pazara sunulan Yeni Ford Fiesta’ya Ford Options kredi seçeneği ile ayda 645 TL’ye s

Ekim ayı boyunca Ford’un binek modelleri 4 yıl veya 100.000 km garanti ile, tüm ticari modeller ise 3 yıl sınırsız km garantisiyle Ford müşterilerini bekliyor. Geçtimiz ay pazara sunulan Yeni Ford Fiesta’ya Ford Options kredi seçeneği ile ayda 645 TL’ye sahip olunabiliyor.

Ford Options ile ayda 645 TL.’ye Yeni Fiesta

Daha çok teknoloji ve eğlence sunan Yeni Fiesta’ya, Ford Options seçeneğiyle sahip olmak çok avantajlı. B segmenti müşterilerinin birkaç yıl önce ancak hayal edebilecekleri ileri teknolojiler ve özelliklerle donatılan Yeni Fiesta’da, ‘Ford Options’ kredi seçeneğini kullanan müşteriler, ayda 645 TL taksit ile Fiesta sahibi olabilirken, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden de 2.000 TL indirim avanatajından yararlanabiliyor.

Binek modellerde 0 faiz fırsatı

Tüm Ford binek modellerinde* “Her Şey Dahil Finans Paketi” kapsamında FKasko veya bakım paketi satın alınması durumunda 33.000TL, 15 ay, %0 faizli kredi kampanyası sunuluyor. Paketten yararlanmayan müşteriler içinse 30.000 TL, 15 ay, %0 faizli kredi desteği sunuluyor.

Yine bu aya özel Ford C-MAX ve Mondeo modelleri için anahtar teslim fiyatı üzerinden 7.000 TL takas desteği de sağlanıyor.

Ticarette fırsat tanımayanlara cazip fırsatlar

Tüm ticari araç modelleri için daha uzun vadeli ve “0 faizli” kredi kullanmak isteyen müşterilerini de unutmayan Ford, “Her Şey Dahil Finans Paketi” kapsamında FKasko veya bakım paketi satın alınması durumunda 33.000 TL, 20 ay, %0 faiz kampanyasını sunuyor. Paketten yararlanmayan müşteriler için 30.000 TL, 20 ay, %0 faizli kredi desteği sunuluyor.

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte kış lastiği kampanyası da Ekim ayında devreye alındı. Custom ve Ranger modellerini satın alanlara, 4 adet kış lastiğini ÖTV ve KDV dahil olarak 1.200 TL karşılığında alma fırsatı sunuluyor.

Ford ayrıca, Ekim ayında alınmış tüm binek modeller, Tourneo Courier ve Transit Courier modellerinde Ekim ayında Axa FKasko satın alımında poliçe fiyatından 400 TL indirim sunuyor.
Ford kampanyaları hakkında detaylı bilgi, Ford Yetkili Satıcılarında ve www.ford.com.tr internet sitesinde.

* Kampanyaya Yeni Fiesta, C-Max, Mondeo, Mustang, Edge, Focus RS, Focus ST, Fiesta ST modelleri dahil değildir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim