• BIST 8878.9
  • Altın 2239.55
  • Dolar 32.3367
  • Euro 35.1126
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Fortnite'da bulunan Nazi amblemi olay oldu!

Fortnite'da bulunan Nazi amblemi olay oldu!
Fortnite'da oyuncular, kendi döşedikleri zeminde metal parçaların birleştikleri noktada Nazi Partisi Svastika'ya benzer bir amblemin oluştuğunu keşfettiler.

Her geçen gün oyunlarda bulunan göndermeler karşımıza sürpriz yumurta gibi çıkabiliyor. Bunlara bir yenisi daha Fortnite'dan geldi.

Geçtiğimiz gün bazı Fortnite Battle Royal oyuncuları oyunda Nazi amblemini andıran bir logo keşfettiler. Çıkan haberler üzerine başının daha fazla ağrıyacağını tahmin eden yapımcı firma Epic Games oyuna müdahale ederek, Nazi amblemini oyundan kaldırılacağını duyurdu. Aslına bakarsanız oyunda ulu ortada gözüken pek bir şey yok. Sadece malzemeleri birleştirdiğiniz zaman ortaya çıkan bir benzetmeden ibaret.

Fortnite Battle Royal oldukça büyük harita yapısıyla içinde keşfedecek çok fazla şey barındıran bir oyun. Harita içinde inşa yapılmasına da olanak veren Fortnite Battle Royal, bu yönüyle rakiplerinden ayrılıyor diyebiliriz.

Ancak geçtiğimiz gün yapılan bir keşif pek çok oyuncunun tepkisini çekti. Oyunda kendi döşedikleri zeminde metal parçaların birleştikleri noktada Nazi Partisi Svastika'ya benzer bir amblemin oluştuğu görüldü.

Oluşan bu amblem sosyal medyada oldukça tepki çekti. Haberlerin hızla yayılması üzerine Epic Games, gelecek hafta bir güncelleme yayınlayarak bu durumu düzelteceklerini ve artık metal parçalara birleştirildiğinde daha farklı görüneceklerini ifade etti.

Bakalım oyunun dünyasında başka ne gibi gizemler bizleri karşılayacak ilerde göreceğiz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim