• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Gezici tanıtma tırı Aydın'da tanıtım yapacak

Gezici tanıtma tırı Aydın'da tanıtım yapacak
Askeri deniz okullarını tanıtmak için özel olarak hazırlanan gezici tanıtma tırı bu sabahtan itibaren iki gün boyunca Aydın'da tanıtım yapacak.

Gezici tanıtma tırı Aydın'da tanıtım yapacak

Askeri deniz okullarını tanıtmak için özel olarak hazırlanan gezici tanıtma tırı bu sabahtan itibaren iki gün boyunca Aydın'da tanıtım yapacak.

Anne-baba ve öğrenciler başta olmak üzere, bütün Aydınlıların ziyaret edebileceği gezici tanıtım tırıyla ilgili olarak şu bilgiler verildi:

“Bir deniz ülkesi olan Türkiye'nin gençlerinin de denizci olması için Deniz Harp Okulu, Deniz Astsubay Meslek Okulu ve Deniz Lisesi ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığının tanıtımını yapmak üzere hazırlanan “Gezici Tanıtma TIR'ı” aşağıda belirtilen programa göre halkımızın ziyaretine açılacaktır. Başta anne-babalar ile ilköğretim ve liselerde okuyan öğrenci gençlerimiz olmak üzere, arzu eden tüm halkımız tarafından Tanıtma TIR'ı gezilebilecek, ayrıca öğrenci ve gençlerimize kültür merkezi/konferans salonlarında tanıtım sunumları yapılacaktır. Bu kapsamda, Gezici Tanıtma TIR'ı Aydın Atatürk Meydanında 18 ve 19 Ekim 2010 tarihlerinde, (09:00-16:00) saatleri arasında ziyarete açılacak, ayrıca Kültür Merkezinde Deniz Okullarını tanıtıcı sunumlar yapılacaktır. Gezici Tanıtma TIR'ında Deniz Harp Okulu, Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu ve Deniz Lisesi'ne ait fotoğraflar, broşürler, tanıtım malzemeleri ve gemi maketleri bulunmaktadır. Ayrıca Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Deniz Okullarının tanıtı filmler gösterilecektir. Geleceğimizin güvencesi olan ve Mavi Vatanımız çevre denizlerimiz ile dünya denizlerinde Türk Sancağı'nı dalgalandırma onurunu yaşamak isteyen gençlerimizi Türk Deniz Kuvvetleri ve Sahil Güvenlik ailesine katılmaya davet ediyoruz.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim