• BIST 9942.91
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C

Henkel, Türkiye ile birlikte büyümeyi hedefliyor

Henkel, Türkiye ile birlikte büyümeyi hedefliyor
Henkel’in Yapıştırıcı Teknolojileri Transport ve Metal İş Kolundan Sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Christian N. Kirsten, Henkel’in Türkiye ile birlikte büyümeyi hedeflediğini söyledi.

Kirsten “Yapıştırıcılarımız ile birlikte fonksiyonel kaplama, ses yalıtım çözümleri, temizlik ürünleri ve yağlarımız, araçların daha konforlu, güçlü ve güvenli olmalarını sağlarken aynı zamanda daha sessiz, hafif ve dayanıklı hale gelmelerine de yardımcı oluyor” dedi.

Henkel’in Yapıştırıcı Teknolojileri Transport ve Metal İş Kolundan Sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Christian N. Kirsten, “Benzersiz ürün ve teknoloji portföyümüz, başarımızın temelini oluşturuyor. Henkel olarak, otomotiv sektörünün üretim aşamasında presleme, kaporta, boyahane, montaj ve onarım gibi tüm değer zinciri için entegre çözümler üretiyoruz. Mastik ve fonksiyonel kaplama malzemelerimiz, araç kaportalarını korozyona karşı korurken ses yalıtımı sağlıyor ve titreşimi azaltıyor. Yapısal yapıştırıcılarımız, araçların gövde parçalarının çarpma sırasındaki sağlamlığını artırırken daha güvenli olmasını temin ediyor. Kapsamlı montaj ve yapıştırıcı portföyümüzün yanı sıra metal parçaların üretiminde kullanılan temizleme ürünleri ve yağlarımız da tüm bu işlemlerin tamamlanmasında rol oynuyor.” şeklinde konuştu.

Yükselen piyasalarda büyüme hedefi

Dr. Christian N. Kirsten, “Henkel’in 2016 hedefleri içinde Türkiye çok önemli bir yer tutuyor. Bizce Türkiye uzun dönemli güçlü potansiyeli ile oldukça cazip bir pazar.” diyor.  

Henkel, 2016 stratejisi çerçevesinde 20 milyar Euro satış, Türkiye’nin de içinde bulunduğu yükselen pazarlarda 10 milyar Euro satış ve imtiyazlı hisse başına gelirde (EPS) yüzde 10 bileşik yıllık artış rakamlarına ulaşmayı hedefliyor.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim