• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

HTC’den gelmiş geçmiş en iyi Desire modeli: HTC Desire 10

HTC’den gelmiş geçmiş en iyi Desire modeli: HTC Desire 10
HTC, Desire ailesinin bugüne kadar üretilen en iyi telefonları olarak öne çıkan HTC Desire 10 pro ve Desire 10 lifestyle modellerini tanıttı.

HTC, HTC Desire 10 pro ve Desire 10 lifestyle modellerini tanıttı. Her iki telefon da HTC’nin Desire serisine tasarım anlamında yeni bir soluk getirirken, amiral gemisi düzeyindeki yeni özellikleriyle dikkat çekiyor. Desire 10 pro, geniş açılı resimler çeken yepyeni Selfie Panorama modu, ultra hızlı parmak izi sensörü gibi üst segment özelliklerinin yanı sıra ön ve arkada bulunan yüksek çözünürlüklü kameralara da sahip. HTC Desire 10 lifestyle, amiral gemisi HTC 10 ile popülarite kazanan efsanevi HTC BoomSound™ Hi-Fi harici hoparlörlerin yanı sıra kulaklıkta kristal netliğinde bir performans sunan 24 bit Hi-Res ses özelliği de bulunuyor.

Art Deco sanat akımından ilham alan, lüksün ve modernizmin ruhunu yakalayan HTC Desire 10’un kasası  ödüllü HTC 10’un kıvrımlarından esinlenen zarif ve metalik hatlara sahip. Telefonun çekici görünümünün içinde ise HTC’de görmeye alıştığımız güçlü bir teknoloji bulunuyor. Tıpkı Art Deco’nun sanat dünyasının zarafet beklentilerini ileri taşıdığı gibi, HTC Desire 10 da HTC Desire akıllı telefondan beklentileri ileri taşıyor.

“HTC Desire serisi her zaman etkileyici bir deneyim sunmaya odaklanan yeni, genç ve modaya uygun tasarımları temsilcisi oldu” diyen HTC Akıllı Telefon ve Ağa Bağlı Cihazlar İş Birimi Başkanı Chialin Chang  yeni Desire modelleriyle ilgili olarak “Desire serimiz bugün orijinal Desire’dan bu yana en büyük atılımı gerçekleştiriyor.  Amiral gemisi HTC 10’u popüler hale getiren yeniliklerden esinlenerek bu yenilikleri Desire 10’a taşıdık ve gelmiş geçmiş en iyi Desire’ı ürettik. HTC 10’dan esinlenen modern lüks tasarım, profesyonel kameralar ve sektördeki bazı en iyi amiral gemisi telefonları bile geride bırakan özellikleriyle, HTC Desire 10, bir HTC Desire’dan beklentilerinizi yeniden değerlendirmenizi sağlayacak” diye konuştu

Cesur ve ikonik yeni metalik kıvrımlar

HTC Desire 10 pro ve HTC Desire 10 lifestyle,  hatlarını zarif şekilde belirleyen yüksek kontrast yaratan metalik altın rengi çizgileriyle parlayacak şekilde üretildi. Bu cesur ve pırıltılı hatlar, HTC Desire 10 pro’nun 5.5 inç Full HD (1080p), HTC Desire 10 lifestyle’ın ise 5.5 inç HD (720p) ekranlarını dikkat çekici bir şekilde çerçeveliyor.

Desire 10 pro’nun arkasında, rahatlığı parmaklarınızın ucuna taşıyan ultra hızlı bir parmak izi sensörü bulunuyor. Parmak izi sensörü, cihazın korunmasına da yardımcı olurken, parmağın tek dokunuşu ile telefon kilidini açmayı mümkün kılıyor. Sensör neredeyse her açıdan ve konumdan parmak izini tanıyor, hatta parmak izinizle selfie çekmenize bile izin veriyor. Hızlıca selfie çekmek veya bir selfie videosu kaydetmeye başlamak için tek yapılması gereken, parmağınızla sensöre dokunmak.

Olağanüstü görüntüleme deneyimi

HTC Desire 10 pro’nun kamerası amiral gemisi telefonlara özgü özellikleri sunarak en iyi kamera deneyimlerinden birini sunuyor. 20MP ana kameraya sahip Desire 10 pro, her çekimde farklı detaylar sunuyor. Profesyonel çekime imkan veren bu özelliklerden bazıları; fotoğrafların üzerinde DSLR benzeri kontrol sağlama, kamera ayarlarını dışarıdayken de hızla yapmaya imkan veren spor modu ve gece modu olarak ön plana çıkıyor. Akıllı Elektronik İmaj Sabitleme (Electronic Image Stabilization) fonksiyonu, el titremesi halinde bile net videolar çekmeyi mümkün kılıyor. Hem ön hem de arka kameradaki Auto HDR özelliği ise birden fazla fotoğrafı bir araya getirerek düşük ışık veya gölgede bile etkileyici netlikte fotoğraflar yaratıyor. Lazer otomatik odaklama (Laser Auto-Focus), özelliğine de sahip Desire 10 pro, net ve odaklı fotoğraflar çekmeyi kolaylaştırarak her anı yakalmanızı sağlıyor.

Selfielerinizi yeni şekillerde görün

Desire 10 pro, mümkün olan en iyi selfie deneyimini sağlayacak şekilde tasarlandı. Desire 10 pro, 13MP selfie kamerasının yanı sıra, tek seferde daha fazla kişiyi çekmeniz gereken durumlar için yeni bir Selfie Panorama moduna sahip. Selfie Panorama ile daha geniş bir sahneyi, aile ve dostlarınızdan sayıca daha fazla kişiyi net ve büyük tek bir fotoğrafa sığdırabileceksiniz. HTC Desire 10 pro’nun 150 derecelik süper geniş Selfi Panorama modu ile bir kareye tüm bir futbol takımını sığdırmak dahi mümkün. Dahili ekran flaşı ise otomatik olarak iç veya dış mekanlarda, gece veya gündüz, tüm zorlu ışık koşullarında daha aydınlık selfieler çekmeye imkan veriyor.

Amiral gemisi düzeyinde muhteşem ses

HTC 10’da bulunan dünyaca ünlü HTC BoomSound™ Hi-Fi HTC Desire 10 lifestyle’da da bulunuyor. Hi-Res ses desteği sunan HTC Desire 10 lifestyle, güçlü dahili amplifikatörü ile şarkıları, filmleri ve oyunları, harici stereo hoparlörlerden kristal netliğinde, yüksek çözünürlüklü ses kalitesinde dinlemeyi mümkün kılıyor. Dünyada bundan daha iyi ses veren bir akıllı telefon şu an için bulunmuyor. HTC Desire 10 pro aynı zamanda HTC BoomSound ses profili ile güçlü bir müzik deneyimi sunuyor.

Sizin gibi eşsiz

HTC Desire 10 pro ve Desire 10 lifestyle, HTC 10 ile aynı kişiselleştirme imkanlarını sunuyor. HTC Sense’in en son sürümü üzerine kurulan her iki HTC Desire 10 modeli, telefonun da kullanıcısı kadar eşsiz olması için, üst seviyede kişiselleştirmeye imkan veriyor. HTC Freestyle Layout, ekranın sıkıcı düzeninden kullanıcıyı kurtararak yaratıcı olmaya imkan sağlıyor. Dilediğiniz yere sürüklenebilen, katmanlara ayrılan, üst üste koyulabilen, gruplandırılan ikonlar, etiketler ve widget’ların yanı sıra  etiketleri uygulamalara bağlamak ve ekran üzerindeki ikonlardan tamamen kurtulmak yeni HTC Desire 10 modellerinde mümkün.

Performans önemlidir

HTC Desire 10 pro ve HTC Desire 10 lifestyle, 3GB’lık RAM’i ve 32GB büyüklüğündeki depolama alanı ile kullanıcılarına daha fazla alan veriyor. Her iki model de ayrıca 2TB’ye kadar genişletilebilir SD kart desteği sunuyor.

HTC Desire 10 pro’daki sekiz çekirdekli ve Desire 10 lifestyle’daki dört çekirdekli işlemcinin sunduğu hızlarda bile telefonların pili hiçbir sıkıntı yaratmıyor. Desire 10 pro’nun 3.000mAh ve Desire 10 lifestyle’ın 2.700mAh pili, şarj sorunu yaşamadan fotoğraf çekmeye, internette dolaşmaya ve eğlenceye fırsat veriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim