• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Huawei Mate 9 geliyor

Huawei Mate 9 geliyor
Huawei, IFA 2016 için davetiye dağıtmaya başladı. Çinli teknoloji devinin etkinlik kapsamında Mate 9 modelini duyurması bekleniyor. Peki, Huawei Mate 9 neler sunacak?

2-7 Eylül tarihleri arasında Berlin’de düzlenecek IFA 2016 etkinliğinin katılımcılarından biri Huawei olacak. Çinli teknoloji devi 1 Eylül’de gerçekleştireceği basın etkinliği için davetiye dağıtımına başladı.

Huawei’in etkinlik kapsamında mobil dünyasına ilişkin önemli gelişmeleri duyurması bekleniyor. Son iki yıla baktığımızda şirketin IFA etkinliklerinde Mate 7 ve Mate S akıllı telefonları duyurduğunu görüyoruz. Bu yıl da aynı etkinlikte yeni bir Mate serisi telefon görmemiz yüksek ihtimal.

Huawei P9 Satışları Ne Durumda? Huawei P9 Satışları Ne Durumda?

Telefonun Mate S’in devam modeli olabileceği üzerinde duruluyor. Mate S’te Force Touch ekran teknolojisini kullanan Huawei’in devam modelini özellikle donanım tarafında önemli ölçüde geliştirmesi beklenebilir. Ancak Mate S’in diğer Mate ve P serisi modellerle karşılaştırıldığında kayda değer bir satış başarısı göstermediğinin altını çizmekte yarar var. 

Bu noktada gözler Mate 9 modeline çevriliyor. Mate 8’i geçen yıl kasım ayında tanıtan Huawei, iPhone 7 Plus ve Galaxy Note 7’nin gelişini de dikkate alarak Mate 9’u ürün döngüsü tamamlanmadan tanıtabilir. Eylül ayında tanıtılacak Mate 9’un satışa sunulması ise muhtemelen yıl sonunu bulacaktır. 

Huawei Mate 9 özellikleri nasıl olacak?

Huawei Mate 9’un başta kamera olmak üzere donanım tarafında önemli gelişmeler sunması bekleniyor. Leica imzası taşıyan çift arka kamerayı bu defa Mate 9’da göreceğiz. Kirin 960 işlemcisinden güç alacak modelde sensörülerin 12 yerine 20 megapiksel çözünürlüğünde olması bekleniyor. Telefonda ayrıca 6 GB RAM’in yer alacağı şimdiden konuşuluyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim