• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

İlk kalite ve güvenlik sertifikası TIRSAN'a

İlk kalite ve güvenlik sertifikası TIRSAN'a
TREDER ve TÜV SÜD/Türkiye’nin ilk kalite ve güvenlik sertifikası TIRSAN’ın oldu.

TIRSAN KALİTESİ YİNE TESCİLLENDİ

TREDER ve TÜV SÜD/Türkiye’nin ilk kalite ve güvenlik sertifikası TIRSAN’ın oldu.

Türkiye’nin 33 yıldır lider treyler üreticisi TIRSAN, TÜV SÜD/Türkiye ve Treyler Sanayicileri Derneği’nin (TREDER) ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında ilk kalite ve güvenlik sertifikasının sahibi oldu.

Türkiye’nin taşıyıcı gücü TIRSAN kalite ve güvenlik konusundaki başarısını bir kez de TREDER ve TÜV SÜD/Türkiye’nin tescillediğini söyleyen TIRSAN Treyler AŞ İşletmelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz, TREDER ve TÜV SÜD/Türkiye’nin 28 Ocak 2010 tarihinde üretimde kalite ve güvenliğin sağlanması konusunda başlattığı proje kapsamında ilk sertifikaya TIRSAN’ın hak kazandığını açıkladı. Yılmaz, “TREDER üyeleri arasında gönüllülük ilkesine göre yürütülen proje kapsamında kalite ve güvenlik sertifikasına ilk hak kazanan firma olmaktan dolayı son derece memnunuz. Kalite ve güvenlik konusundaki başarımızı bir kez daha tescillendi” dedi.

TREDER-TÜVSÜD logosunu kullanmaya hak kazandık

TIRSAN Treyler’in bu proje çerçevesinde 22 Eylül 2010 tarihinde TÜV SÜD/Türkiye tarafından denetime tabi tutulduğunu ifade eden Yılmaz, ”TIRSAN bu denetimden başarıyla geçerek, üretim ve kalite kriterleri değerlendirmesiyle birlikte mevzuatlara uygun ürün ürettiğini ve bu üretimin sürekli kontrol altında olduğunu bir kez daha ispatlamıştır” diye konuştu. TIRSAN Treyler’in TREDER-TÜVSÜD logosunu firmaya özel seri numaralarıyla kullanmaya hak kazandığını belirten Yılmaz şöyle dedi: “ Üretim ve kalite süreçlerinin değerlendirmesi, belirlenen kriterleri sağlayan firmaların ürettikleri araçlarda kalite ve prestij simgesi olan TREDER-TÜVSÜD logosunu, firmaya özel seri numaraları kullanmaya ilk TIRSAN hak kazandı. Sektörümüzde öncülüğümüzü bu konuda da sürdürmekten dolayı son derece mutluyuz.”

Proje kaliteden ödün vermeyen üreticileri ödüllendiriyor

TREDER Yönetim Kurulu’nun, üyelerinin ürettikleri treylerlerin, kalite seviyelerini göstermek, üretimi uygun olmayan ve haksız rekabete neden olan üretim ortamlarını ortadan kaldırmak ve imalat kalitesini geliştirmek amacıyla TÜV SÜD/Türkiye ile işbirliğine girerek proje başladığını hatırlatan Yılmaz, “Otomotiv sektöründe bir otorite olarak kabul edilen, test ve denetim sonuçları tüm dünyada itibar gören Alman menşeli bağımsız denetleme kuruluşu TÜV SÜD ile birlikte, TREDER üyelerinin ürünlerinin gönüllük modeli çerçevesinde üretim süreçleri ve araçları teknik olarak incelenerek mevcut durum raporlanacak. Bu TIRSAN gibi kaliteden ödün vermeden üretim yapan firmaların sertifika ile başarısını ödüllendirmesi açısından çok önemsiyoruz” dedi.

TREDER Hakkında:

Treyler Sanayicileri Derneği, Türkiye’de treyler sanayi ve üretimini geliştirmeye hizmet etmek ve üyeleri arasında işbirliği, dayanışma ve bilgi alışverişi sağlamak, uluslararası entegrasyon hedefleri doğrultusunda Türkiye’deki sanayi ve hizmet kesiminin rekabet gücünün arttırılarak, uluslararası ekonomik sistemde belirli ve kalıcı bir yer edinmesi için çalışmak amacı ile kurulmuş olup, halihazırda 14 üye ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

TUVSUD Hakkında:

TÜV SÜD / Türkiye, %100 Alman sermayeli bir kuruluş olup, 1987 yılından itibaren Türkiye’de faaliyet göstermektedir. 145 yıllık bir deneyime sahip olan TÜV SÜD Grubu, Amerika’dan Japonya’ya kadar 600 ofisi ve 15.000 çalışanı ile tüm dünyaya; Endüstri, Sistem sertifikasyonu, Otomotiv, Gıda, Sağlık, Tekstil gibi alanlarda teknik gözetim, denetim ve test hizmetleri sunmaktadır.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim