• BIST 9887.85
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

İnci'nin 'Müşteri Memnuniyeti' belgelendi

İnci'nin 'Müşteri Memnuniyeti' belgelendi
Dünyada 70 ülkeye ihracat yapan İnci Akü, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi Sistemi belgesini aldı.

Dünyada 70 ülkeye ihracat yapan İnci Akü, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi Sistemi belgesini aldı.

İnci Akü, starter, VRLA ve endüstriyel ürün gruplarında hayata geçirdiği yüksek müşteri memnuniyeti uygulamaları ile ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi Sistemi belgesini almaya hak kazandı. Bureau Veritas tarafından yapılan kapsamlı denetim sonucunda bu sertifikayı almaya hak kazanan İnci Akü, Türkiye’de akü sektöründe ISO 10002:2004 belgesine sahip  ilk firma  oldu. Firma müşteri başvurularını ele alma süreçlerinde; cevap verilebilirlik,  objektiflik, gizlilik, müşteri odaklı yaklaşım, hesap verilebilirlik ve sürekli iyileştirme başlıklarında yapılan denetimler sonucu bu belgeyi almaya hak kazandı.                                 

İnci Akü'nün aldığı Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetimi Sistemi belgesini değerlendiren İnci Akü Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Göksel Paker “Bizi bugünlere taşıyan en önemli niteliğimiz, müşteri odaklı ve geri beslemeye açık bir yapı oluşturarak misyonumuz olan müşteri memnuniyetinin artırılması, alınan öneri ve şikayetlerin hızlı çözümü ve müşterilerimize hizmet yeteneğinde gelişim sağlanmasıdır. Müşteri memnuniyeti yönetim sistemlerinde, uluslararası standartlarda gösterdiğimiz uyumu kanıtlayan bu belgeyi bağımsız ve lider bir kuruluştan almış olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. İnci Akü olarak ortaya koyduğumuz müşteri odaklı çalışmalarımızı bu belgeyle taçlandırdık” dedi.

Göksel Paker, “İşimiz teknoloji ama biz aynı zamanda ‘İşimiz İnsan’ da diyor ve müşterilerimizin memnuniyetini ve şikayetlerini herşeyin önünde tutuyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz tüm ürün ve hizmetlerde bu ilkeye bağlı kalıyoruz, müşterilerimizin güvenini ve memnuniyetini pekiştirmek için çalışmaya devam ediyoruz”dedi

İnci Akü olarak, Müşteri Danışma Hattı ve internet üzerinden ürünler veya sunulan hizmet ile ilgili her türlü sorunun, talebin, memnuniyet ve şikayetin sistematik olarak kayıt altına alındığını ve gerekçeleriyle açıklamaların tüketicilerle paylaşıldığını  dile getiren Göksel Paker, "Tüketicilerimiz ile iletişimimizi Müşteri Memnuniyeti Politikamız çerçevesinde sürdürüyoruz. Ayrıca aldığımız şikayetler kendimizi geliştirmemiz gereken noktalar konusunda da bizi yönlendiriyor, Ar-Ge çalışmalarımız için veri oluşturuyor. Böylece, iyileştirmeye açık alanlarımızı tespit edebiliyoruz. Bu konuda sağladığımız yapılanma ile müşteri şikâyetleri yönetim sürecini en iyi şekilde yürütüyoruz. Müşteri memnuniyeti misyonunu kuruluş ilkesi olarak benimseyen bir kurum olarak bu belge standartlarımızı ortaya koymamızı sağlayacak” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim