• BIST 9093.3
  • Altın 2324.193
  • Dolar 32.3628
  • Euro 34.9825
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

iOS 10 ve yeni OS X'in tanıtım tarihi belli oldu

iOS 10 ve yeni OS X'in tanıtım tarihi belli oldu
Apple'ın her yıl düzenlediği Dünya Geliştiriciler Konferansı'nın (WWDC) bu yıl gerçekleşeceği tarih Siri aracılığıyla ortaya çıktı.

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın genellikle işletim sistemlerinin yeni sürümlerini duyurduğu ve Apple ekosistemindeki geliştiricilerle yeni sürümlerle ilgili bilgileri paylaştığı Worldwide Developers Conferance (WWDC) ya da Türkçe adıyla Dünya Geliştiriciler Konferansı'nın bu yıl düzenleneceği tarih açıklandı.

Bir kullanıcının Siri'ye "WWDC ne zaman?" diye sorması üzerine Siri "Dünya Geliştiriciler Konferansı 13-17 Haziran tarihlerinde San Francisco'da düzenlenecek. Bekleyemiyorum!" cevabını verdi ve böylelikle etkinliğin bu yılki tarihi belli oldu Peki bu yıl WWDC 2016'da neler olacak?

siri.jpg

Her yıl olduğu gibi Apple iOS ve OS X işletim sistemlerinin yeni sürümünü tanıtacak, belki de bu noktada en çok ilgi odağı iOS'in yeni sürümü iOS 10 olacak ancak bu yılki etkinlik Apple ekosistemi için önemli bir gelişmeyi daha içeriyor. Apple'ın WWDC 2016'da Mac platformunda kullandığı işletim sistemi OS X'in adını MacOS olarak değişteceği, böylelikle watchOS, iOS, MacOS ve tvOS isimleriyle ekosistemini daha da güçlendireceği düşünülüyor.

13-17 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleşecek olan etkinlikte işletim sistemlerinin yanı sıra Apple Watch 2'nin de tanıtılma ihtimali oldukça yüksek görünüyor.  WWDC 2016 ile ilgili yeni gelişmeler geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim