• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Isuzu N Serisi kamyonetler yeni motoruyla satışa sunuldu

Isuzu N Serisi kamyonetler yeni motoruyla satışa sunuldu
3.5 tonluk Yeni Isuzu N Serisi kamyonetler, 1.9 lt hacminde çevreci motor, otomatik debriyaj sistemi ve 6 ileri vitesle satışa sunuldu.

Kamyonet segmentinin en çok tercih edilen ve yenilenen Isuzu N-Serisi kamyonetler yeni motoruyla satışa sunuldu. Yüksek performanslı 1.9 litre yeni motorlu Isuzu kamyonetler yakıt tasarrufu ile sahibine kazandırırken konforu ile de ön plana çıkıyor.

Isuzu'dan yapılan açıklamaya göre, farklı üst yapılara uygun dayanıklı şasi yapısı ve model çeşitleriyle gıdadan tekstile, inşaat sektöründen belediye hizmetlerine kadar müşterisine hizmet veren Isuzu N-Serisi kamyonetler, dar ve geniş kabin seçenekleriyle de kamyonet segmentinde fark yaratıyor.

Yakıt tüketiminde avantaj sağlayan sade LNT+DPD egsoz sistemli Isuzu kamyonetler, burunsuz dar ve geniş kabin seçenekleri ve yüksek manevra kabiliyetleriyle şehir içinde en dar sokaklarda bile müşterisine hizmet edebiliyor.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçiş hakkı olan NLR ve N-Wide kısa modelleri İstanbul'daki kullanıcılarına hem maddiyat hem de zaman kazancı sağlıyor.

Yeni N-Serisi Isuzu kamyonetler 1898 cc motoruyla 123 PS güç üretirken, 320 Nm'lik tork değeriyle önceki versiyonlarına göre daha performanslı ve daha tasarruflu olarak satışa sunuluyor. Arttırılmış diferansiyel oranı, 6 ileri yeni şanzıman ve otomatik debriyaj sistemi ile konfor ve performansı bir arada sunan Isuzu N-Wide ve NLR modelleri selefine göre daha çevreci Euro 6b emisyon değerlerini de yeni motoru sayesinde sunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim