• BIST 9079.97
  • Altın 2308.099
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.0976
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

KIA, nisan ayını cazip fırsatlarla karşılıyor

KIA, nisan ayını cazip fırsatlarla karşılıyor
KIA, benzersiz kampanyalarına nisan ayında da hız kesmeden devam ediyor.Sportage’da 70 bin TL’ye 18 ay taksit ve yüzde 0,69 faiz avantajı sunan KIA; Picanto, Stonic, Ceed ve Rio modellerini ise 40 bin TL’ye 18 ay yüzde 0,69 faiz fırsatıyla satışa sunuyor.

KIA, nisan ayına özel hazırladığı kampanyalarla otomobil tutkunlarına kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. KIA’nın, Sportage, Ceed, Stonic, Rio, Picanto, XCeed ve Bongo gibi en sevilen modellerinin yer aldığı kampanyalar çerçevesinde avantajlı fiyatlar ve donanım seçenekleri tüketicileri bekliyor.

KIA’nın gözde modeli Sportage’da 2020 fırsatları bitmiyor

Üstün kalite ve yüksek konforu bir arada sunan KIA’nın amiral gemisi Sportage, nisan ayı sonuna kadar 70.000 TL’ye 18 ay boyunca %0,69 faiz fırsatıyla satışa sunulacak. Performans ve yakıt tasarrufunu bir arada sunan 1.6 litre dizel motoru ve otomatik şanzımanıyla iddiasını daha da arttıran KIA Sportage, her sürüş moduna uygun donanım seçenekleriyle tüm KIA yetkili satış noktalarında otomobil severleri bekliyor.


Hayalinizdeki KIA modelleri uygun vade ve faiz avantajlarıyla satışta

Dinamik tasarımı ve geniş iç hacmiyle KIA Picanto, sınıfının en ferah kabinine ve en yüksek bagaj kapasitesine sahip KIA Rio, ödüllü tasarımıyla sınırları zorlayan, maceradan zevk alan sürücülerin favorisi KIA Stonic, tasarım ve güvenlik ödülleriyle sınıfının önde gelen modellerinden olan Ceed, nisan sonuna kadar 40 bin TL’ye 18 ay boyunca %0,69 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor.

Yeterli yük kapasitesi, sınıfında lider motor ve fren performansı, aerodinamik tarzıyla KOBİ’lerin tercihi olan Bongo ise, nisan sonuna kadar 50 bin TL’ye 12 ay boyunca yüzde 0 faizle yeni sahiplerini bekliyor.

Yeni KIA XCeed otomobil tutkunlarıyla olmayı bekliyor

Avrupa'da geliştirilen ve üretilen, yüksek teknolojisi ile büyük beğeni kazanan XCeed modeli, C segmentine yepyeni bir soluk getiriyor. Sportif ve kolay sürüşü ile dikkat çeken yeni KIA XCeed, 1.6 litre dizel motor ve yedi ileri çift kavramalı otomatik şanzıman seçeneği ile sürücülere harika bir sürüş deneyimi sunuyor.

Teknolojisi ve donanım seçenekleriyle sınıfının üstünde imkânlar sunan XCeed, Nisan sonuna kadar 70 bin TL’ye 18 ay boyunca yüzde 0,69 faiz fırsatıyla tüm KIA satış noktalarında tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim