• BIST 9057.97
  • Altın 2293.771
  • Dolar 32.3117
  • Euro 35.128
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Lenovo ve Schneider Electric'ten çevreci iş birliği

Lenovo ve Schneider Electric'ten çevreci iş birliği
Teknoloji devi Lenovo ve Schneider Electric duyurdukları stratejik ortaklıkla üretim sektörüne yönelik akıllı çevreci üretim çözümleri geliştirecek.

Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo ve Schneider Electric duyurdukları stratejik ortaklıkla Çin’in hızla gelişmekte olan üretim sektörüne yönelik olarak iki şirketin güçlü yönlerinden faydalanacak. Buna göre üretimde Lenovo’nun Endüstriyel Nesnelerin Interneti (IIoT) çözümü ile Schneider Electric’in EcoStruxure çözümü üzerine kurulu yeni akıllı çevreci üretim çözümleri sunulacak.

Lenovo Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Yuanqing Yang ve Schneider Electric’in Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Jean-Pascal Tricoire ortaklıklarını Lenovo’nun her yıl düzenlediği inovasyon zirvesi Lenovo Tech World’de duyurdu.

İki şirketin ortak akılcı çözümleri, verimlilik yönetimine, üretim kalitesine ve diğer endüstriyel uygulamalara hitap edecek. Yeni çözümler, özellikle yapay zeka algoritmalarına ve büyük veriye odaklanacak.

Stratejik iş ortaklığı ile ilgili açıklama yapan Lenovo Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Yang Yuanqing iş birlikleri hakkında şöyle konuştu: "Bu stratejik iş ortaklığı üretim sektörünün akıllı dönüşümüne ivme kazandıracak ve akıllı çevreci üretimde daha fazla çığır açacak yeniliklere olanak sağlayacak. İlerleyen zamanlarda, farklı sektörlerin dönüşümünü hızlandırmak ve zeka çağını benimsemek için bu doğrultuda daha fazla iş ortaklıkları kurmaya devam edeceğiz."

Schneider Electric Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Jean-Pascal Tricoire da konuyla ilgili olarak, “Akıllı çevreci üretime doğru bir sonraki adımı atmak daha verimli, daha düşük karbon seviyesinde ve sürdürülebilir bir gelecek oluşturmak için kritik önem taşıyor. Lenovo ile iş ortaklığımız, üretimin fiziki dünyasında dijital inovasyonların gücünü ortaya koymak için çok iyi bir fırsat. IoT çözümleri ve akıllı çözümlerin artması daha fazla verimlilik ve daha sürdürülebilir bir gezegen için kilit önem taşıyor.” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim