• BIST 8871.74
  • Altın 2240.967
  • Dolar 32.3166
  • Euro 35.103
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

LG V30 için Android Oreo güncellemesi başladı

LG V30 için Android Oreo güncellemesi başladı
Android Oreo, bazı LG V30 birimlerine güncellendi.

LG V30, aslında LG tarafından piyasaya sürülen en iyi ve en yeni amiral gemisi ancak, Google'ın işletim sisteminin en son sürümüyle başlatılmadı. Cihaz Android 7.1.2 Nougat ile piyasaya sürüldü ancak, piyasaya çıktıktan sadece dört ay sonra Android 8.0 Oreo'nun son güncellemesi yayınlanmaya başladı. Kore'den bazı raporlara göre, V3000S kodu ile tanımlanan cihazın bazı birimleri zaten ürün yazılımının Android 8.0.0 v19c sürümü ile güncellendi.

LG V30'un Amerikan ve Avrupa birimleri halen Android v10c Nougat'ı çalıştırdığı için şimdilik, bu sadece yerel bir uygulamadır. ABD'den bir kullanıcı Android 8.0 Oreo'yu aldığını açıklamış. Ancak bu adam başka bir kaynaktan firmware almış olabilir, çünkü OTA güncellemesi olduğu düşünülmüyor. Yine de Android Oreo'nun nihai güncellemesi yakında Avrupa'da ve ABD'de sunulacak. Son bilgilere göre, Android Oreo'ya dayanan US99819f yazılımı zaten test aşamasındadır.

Şu anda, güncellemenin LG V30'un tüm birimlerine genel olarak hitap etmeye başlayacağı kesin tarihi bilmiyoruz. Bu arada, Aygıt menüsüne giderek cihazınıza gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz. Bakmak için Cihaz bilgisi üzerine, ardından Yazılım güncellemelerine dokunmanız yeterlidir. Android Oreo güncellemesi, LG V30'da pek çok yeni özellik getiriyor. En önemlileri arasında, kullanıcıların aynı anda diğer uygulamaları kullanabilecekleri şekilde, kullanıcıları ekranda kayan küçük pencereler olarak uygulamaları azaltmalarına izin verecek gelişmiş resim modu da var.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim