• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

MAN futboldaki iddiasını devam ettiriyor

MAN futboldaki iddiasını devam ettiriyor
Türk yapımı MAN otobüslerinin üretim tesislerini ziyaret eden 200 kişilik Alman müşteri grubu, otobüslerle penaltı atışı yaptı.

MAN futboldaki iddiasını tüm dünyada sürdürüyor

Türk yapımı MAN otobüslerinin üretim tesislerini ziyaret eden 200 kişilik Alman müşteri grubu, otobüslerle penaltı atışı yaptı. Alman futbol ligi Bundesliga takımlarının öncelikli tercihi haline gelen Türk yapımı MAN otobüslerinin üretim tesislerini ziyaret eden 200 kişilik Alman müşteri grubu, otobüslerle penaltı atışı yaptı.

Bundesliga'da mücadele eden, FC Bayern München, Borussia Dortmund, Hamburger SV, VfL Wolsburg ve 1.FC Kaiserslautern takımlarının, takım otobüsü olarak Türkiye’de üretilen MAN Lion's Coach otobüsleri tercih etmeleri, Alman müşterilerin Türkiye’ye olan ilgilerini artırdı.

Ankara’da bulunan MAN üretim tesislerinde gerçekleşen “otobüsle futbol” etkinliğine, yabancı müşterilerin yanı sıra Almanların efsane futbolcusu Paul Breitner de katıldı. MAN Türkiye A.Ş Yürütme Kurulu Başkanı Münür Yavuz’un ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte konuşan Paul Breither, “Başarıya giden yol inanmak ve çalışmaktan geçiyor. Türkiye’de bulunan bu üretim tesisi, MAN'ın inanarak büyük başarılara imza attığını gösteriyor” dedi.

MAN Truck & Bus Satış Direktörü Robert Katzer’in de katıldığı törende konuşan MAN Türkiye A.Ş Yürütme Kurulu Başkanı Münür Yavuz, Ankara tesislerinin MAN markalı seyahat otobüslerin üretim merkezi olduğunu belirtti. Yüksek kalite standartları çerçevesinde üretilen otobüslerin 40’tan fazla ülkeye ihraç edildiğini hatırlatan Yavuz, “En çok ihracat gerçekleştirdiğimiz ülkelerin başında Almanya geliyor. Almanya'nın farklı bölgelerinden gelen konuklarımızı fabrikamızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Böylesine farklı bir organizasyondan Alman misafirlerimizin keyif aldıklarını görmek bizleri de mutlu etti“ dedi.

Süper Lig’in de tercihi MAN

MAN otobüslerin Türkiye’de Süper Lig takımları tarafından da tercih edildiğini belirten MAN Türkiye A.Ş Yürütme Kurulu Başkanı Münür Yavuz, “Trabzonspor, Galatasaray, Bursaspor, Ankaragücü, Bucaspor ve Gaziantepspor gibi Süper Lig takımları da takım otobüsünde MAN ve NEOPLAN’ı tercih ediyor. Bu da gösteriyor ki; MAN futboldaki iddiasını tüm dünyada sürdürüyor” dedi. Konuşmaların ardından gerçekleşen “otobüsle futbol” etkinliğinde Alman konuklar otobüslerle penaltı atışı gerçekleştirdi. Özel olarak hazırlanan bir topla gol atmaya çalışan müşteri grubu aynı zamanda fabrikayı gezerek üretim hakkında bilgi aldı. Ayrıca etkinliğe katılan Ankara Akyurt Belediyesi’ne bağlı genç takım futbolcularına da spor malzemesi dağıtılarak destekleri sağlandı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim