• BIST 9552.1
  • Altın 2478.301
  • Dolar 32.4927
  • Euro 34.5668
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 21 °C

MAN TopUsed ile “2. el garanti altında”

MAN TopUsed ile “2. el garanti altında”
MAN TopUsed, Türkiye’deki yatırımlarına hizmet noktalarını arttırarak devam ediyor. MAN TopUsed Center, Türkiye’de Ankara, Konya, İstanbul İkitelli ve Tuzla’dan sonra şimdi de İzmir’de faaliyete geçti.

MAN TopUsed’ın Bornova, 5. Sanayi Sitesi’nde yer alan MAN Yetkili Satış ve Servisi MAPAR tesislerinde yapılan açılış törenine, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Direktörü D. Eren Gündüz’ün yanı sıra MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. TopUsed Satış Müdürü Cüneyt Ergun ile MAN TopUsed Center’a ev sahipliği yapan Mapar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin ile Mapar Otomotiv İzmir Genel Müdürü Caner Perk katıldı.

“KÖKLÜ VE KALICI ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ”

MAN’ın, 255 yılı aşkın köklü geçmişi ve tecrübesi ile her alanda sektöre öncülük ettiğini vurgulayan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Direktörü D.Eren Gündüz, “MAN Truck & Bus, sadece ileri teknoloji ve yüksek standartlara sahip araçlarıyla değil, ilgili diğer tüm alanlarda da, sektör ihtiyaçlarını, müşteri isteklerini düşünerek, köklü ve kalıcı çözümler üretir. Bu yaklaşımla oluşturulan ve tüm dünyaya yayılan MAN TopUsed, Türkiye’de de çok önemli olan 2. el ağır ticari araç pazarına, MAN’ın kurumsal güvencesini taşıyan, referans olan, geliştiren öncü bir rol üstlendi. Sektör oyuncuları için önemli fırsatlar yaratan MAN TopUsed’u, Ankara, Konya, İstanbul İkitelli ve Tuzla’dan sonra, sadece Ege’nin değil tüm Türkiye’nin incisi olan İzmir’e de taşımanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz” dedi.

“SEKTÖRÜN EN ÖNEMLİ İŞ ORTAĞIYIZ”

Artık ticari araç sektöründe sadece kaliteli aracı uygun şartlarla satmanın yeterli olmadığını vurgulayan Gündüz, “Artan rekabetçi ortamda müşterilerimizin ticari araç yatırımlarındaki karlılığı belirleyen en önemli kriter; aldıkları araçların yaşam boyu maliyetleri olmaktadır. Bu sebeple finansman, ikinci el, avantajlı bakım onarım paketleri ve Telematics gibi ek hizmetlerimizle araçlarının tüm ihtiyaçları için müşterilerimizin yanında oluyoruz. TopUsed olarak sadece takas alımı yapmıyor, karşılığında satış olmadan da müşterilerimizin her marka aracını uygun şartlarla alabiliyoruz. Bu hizmetlerimizle sektörün en önemli iş ortaklarından biri ve destekleyicisi olduğumuza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

“PİYASAYI GELİŞTİRİYOR, STANDARTLARI BELİRLİYOR”

TopUsed’in taşıdığı MAN kalite ve güvencesine dikkat çeken MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. TopUsed Satış Müdürü Cüneyt Ergun de, “TopUsed olarak sadece MAN değil, tüm markaların alım ve satımı, gerçek değerler üzerinden şeffaf bir şekilde gerçekleştirilir. TopUsed bünyesinde yer alan tüm araçların ekspertizleri, alanında objektifliği tescilli en önemli uluslararası kuruluşlardan biri olan TÜV tarafından yapılıyor. Tüm alım ve satışlar, MAN’ın kurumsal güvence ve garantisi altında gerçekleştiriliyor. Ayrıca satışlarımız, çeşitli TopUsed kampanyaları ve uygulamaları ile destekleniyor. Böylece TopUsed, sadece MAN logosu taşıyan ağır ticari araçlar değil, tüm markalara hitap ediyor ve 2. el ağır ticari araçlar piyasasını geliştiriyor, standartları belirliyor” şeklinde konuştu.

“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİMİZİ ARTIRACAĞIZ”

Mapar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin ise, “Hem otobüs hem kamyon sektörlerinde uzun süredir Yetkili Satış ve Servis Bayisi olduğumuz MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. ile güçlü ve başarılı işbirliğimizi artık bir adim daha öteye taşımış olmaktan çok mutluyuz. MAN TopUsed Center'in, Bornova 5. Sanayi Sitesi’ndeki 5 bin metrekarelik kapalı ve bin 500 metrekarelik açık alana sahip Mapar tesisinde hizmet verecek olması, bizim için önemli bir adımdır, bu yatırımla birlikte müşterileri memnuniyetimizi ve başarılı satışlarımızı arttıracağımıza inanıyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim