• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Meiller, kendi aylık satış rekorunu kırdı

Meiller, kendi aylık satış rekorunu kırdı
İlk 8 ayda 300 adetlik satış gerçekleştiren Meiller Damper, Sakarya Fabrikasında Ekim sonuna kadar üretilecek olan damperlerin satışını da bitirdi.

MEİLLER SATIŞ REKORLARI KIRIYOR

İlk 8 ayda 300 adetlik satış gerçekleştiren Meiller Damper, Sakarya Fabrikasında Ekim sonuna kadar üretilecek olan damperlerin satışını da bitirdi.

2010 yılının ilk 8 ayında gerçekleştirdiği 300 adetlik satışın 205 adetini son 3 ayda gerçekleştiren Meiller, Temmuz ayında yapmış olduğu 103 adetlik satış ile kendi aylık satış rekorunu kırdı.

Doğuş Otomotiv Meiller Satış Müdürü Özgür Taşkın, “2010 yılının Mart ayından başlayarak satışlar beklentilerimizin biraz üzerine çıktı ve buna yönelik önlemler çerçevesinde fabrikamızda üretim kapasitemizi artırdık. Satışlarımız halen yılbaşındaki beklentilerimizin biraz daha üzerinde seyrederken, Ekim ayı ortasına kadar Adapazarı fabrikamızın üretimi tamamen doldu.” açıklamasında bulunurken, 2010 yılı 18 ton ve üzeri genel ağır vasıta pazarının 20 bin adetin üzerinde, toplam damper pazarının ise 6.500 adet cıvarında gerçekleşmesini beklediklerini de sözlerine ekledi.

“Kamu ihaleleri pazarı canlandırdı”

2010 yılı yarı römork ve kamyon üzeri damper satışlarının 6 bin 500 adet civarında gerçekleşmesini beklediklerini belirten Taşkın, “Kamu kuruluşlarının 2010 yılı bütçelerinin belirlenmesi sonrasında müşterilerimizle yapmış olduğumuz görüşmelerde, inşaat grubu araç pazarında ciddi bir talep olacağını öngörmüştük. Bu yıl ki inşaat grubu kamyon ve çekici satış adetlerinin geçen yıl ki adetlere göre yüzde 75 daha yüksek olması, bunun canlı bir kanıtıdır” dedi.

Meiller olarak yarı römork damper ürünü ile pazarda çok güçlü olduklarını söyleyen Taşkın “2007 yılından bu yana yollarda olan yaklaşık 650 adetlik araç parkımız, kalitesini de müşterimize bu süre zarfında kanıtlamış oldu. Bu nedenle en çok bilinen ve tercih edilen ürünüzmüz MHPS 41/3 ST kodlu yarı römork damperimizdir. Bugüne kadar satılan kamyon üzeri damper uygulamalarımız ile ilgili müşterilerimizin geri bildirimlerine ve memnuniyet oranlarına bakacak olursak, bu ürün gamında da yakın gelecekte başarılı satış rakamlarına ulaşacağımız açıktır.”

Meiller Satış Müdürü Özgür Taşkın, Adapazarı Fabrikasında gerçekleştirilen üretim hakkında “Şu an fabrikamızda yarı römork damperlerimiz ve kamyon üzeri damperlerimiz üretiliyor. Aylık üretim kapasitemiz şimdilik 60 adet. Bu ürün tipine göre aşağıya ya da yukarıya doğru değişiklik gösterebilmektedir. Hedefimiz bu kapasitenin 100 adete yükseltilmesi yönündedir.” açıklamasında bulundu.

www.UlasimOnline.Com 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim