• BIST 8718.11
  • Altın 2245.763
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1462
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Mercedes Benz'den 150 araçlık teslimat

Mercedes Benz'den 150 araçlık teslimat
Mercedes-Benz Türk, şehirlerarası nakliyat sektöründe 54 yıllık tecrübeye sahip Sulayıcı Lojistik ile yeni ve önemli bir anlaşmaya daha imza attı
Mercedes-Benz Türk, şehirlerarası nakliyat sektöründe 54 yıllık tecrübeye sahip Sulayıcı Lojistik ile yeni ve önemli bir anlaşmaya daha imza atarak, sektördeki faaliyetlerini Mercedes-Benz kamyonlar ile sürdürmeyi tercih eden Sulayıcı Lojistik’e 150 adet Axor 1840 LS araçtan oluşan yeni bir filo satışı gerçekleştirdi. 
 
Mercedes-Benz Türk A.Ş.’nin İstanbul’daki Pazarlama Merkezi’nde gerçekleştirilen teslimat törenine Sulayıcı Lojistik Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Sulayıcı ve Emrun Sulayıcı, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk Bayii Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, Yönetim Kurulu Üyeleri Latif Karaali ve Mustafa Sarıgül ile Has İzmir Genel Müdürü Turan Dik katıldılar. 
 
150 adet Mercedes-Benz Axor aracın Halil Sulayıcı’ya teslim edildiği törende konuşma yapan Bahadır Özbayır, “Bugün burada Sulayıcı Lojistik ile yeniden bir araya geldiğimiz için büyük mutluluk duyuyoruz. 54 yıldır lojistik sektöründe hizmet veren ve filosunun tamamı Mercedes-Benz marka araçlardan oluşan Sulayıcı Lojistik’in yeniden Mercedes-Benz’i tercih etmesi, müşterilerimize sağladığımız satış, satış sonrası, yedek parça hizmetlerimizle yakaladığımız yüksek performans ve kalitenin bir kanıtıdır. Sulayıcı Lojistik’e yeni araçları ile sektörde yükselen başarılarının devamını dilerim” dedi. 
Halil Sulayıcı ise yaptığı konuşmada “Yıllardır Mercedes-Benz Türk ile işbirliği içinde olmaktan ve müşterilerimize Mercedes-Benz kalitesini ve güvenini hissederek hizmet vermekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni araç alım sürecimizde müşteri memnuniyetine olağanüstü önem veren Mercedes-Benz Türk ailesine teşekkür ederiz” dedi. 
 
mercedes1.20130619125227.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim