• BIST 9079.97
  • Altın 2324.961
  • Dolar 32.3581
  • Euro 34.9
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Mercedes'in otobüs ve kamyon ailesi Comvex'te

Mercedes'in otobüs ve kamyon ailesi Comvex'te
Mercedes-Benz Türk, Comvex 2016 Fuarı’na 8.000 m²’lik standında yeni kamyonlarını tanıtıp satışa sunuyor.

Mercedes-Benz Türk, 21 – 24 Mayıs tarihleri arasında Türkiye ticari araç sektörünü bir araya getiren Comvex Fuarı’na 36 farklı yeni model kamyon ve otobüsüyle katılıyor.

Tüm bir holü kapsayan fuar standında şirket, son dönemde satışa sunduğu  yeni otobüslerini ve lansmanını Comvex Fuarı’nda yaptığı yeni kamyonlarını sergiliyor.

Ortak özellikleri Euro 6 normlarına uygunluk olan bu araçlar,  tasarımdan, güvenlik sistemlerine  ve konfor ögelerine kadar tüm ayrıntılarında yeniden geliştirildi.  Müşterilerinin farklı beklentilerini ve ihtiyaçlarını her zaman ön planda tutan  Mercedes-Benz Türk, farklı amaçlara hitap eden 26 adet Actros, Arocs, Atego, Unimog ve Econic model  kamyonu ve 10 adet Travego, Tourismo, Setra ve Intouro otobüsü ilk kez birarada müşterilerine sunuyor.

 Şirket fuarda ayrıca, ürünlerinin yanısıra araçlarının büyük bir kısmında yer alan Euro 6 normuna uygun OM 471 motorunu da tanıtıyor.

Mercedes-Benz Türk’ün yeni nesil kamyonları: Yeni Actros, Yeni Arocs, Yeni Atego
Türkiye kamyon pazarının 14 yıldır aralıksız lideri Mercedes-Benz Türk, 2016 yılı itibariyle kamyon ve çekici ürün gamını yeniledi. Efsanevi Actros, Axor, Atego üçlüsünde mevcut olan çekici, nakliye, inşaat ve dağıtım araçlarının yerine Euro 6 dünyasında yepyeni ürünler geliştirildi. Mercedes-Benz’in kullanıcılara ihtiyaçlarına uygun modelleri daha kolaylıkla seçme imkanı tanıyan yeni sınıflandırmasında uzun yol ve nakliye araçları Actros, inşaat araçları Arocs, şehiriçi dağıtım araçları ise Atego çatısı altında toplandı. Mercedes-Benz Türk, Comvex Fuarı’nda tanıttığı Euro 6 motorlu yeni Actros, Arocs ve Atego araçlarını fuarla birlikte satışa sunuyor.

İç ve dış tasarımlarının değişmesiyle ve yeni kabin çeşitlerinin artmasıyla üstün kabin konforu sağlayan, Euro 6 motorlara sahip yeni kamyon ve çekiciler, Euro 5 motorlara nazaran daha az yakıt tüketimi ve % 20 daha uzun motor ömrünü beraberinde getiriyor.

Yeni motorlar OM 470, OM 471, OM 934 ve OM 936, 120.000 km’ye çıkan bakım aralıkları ve buna bağlı olarak % 20 oranında düşen bakım maliyetinin yanısıra aracın performansını da yükseltiyor.

Mercedes-Benz Türk’ün yenilenen çekici ve kamyonları, müşterilerine düşük yakıt tüketiminin yanı sıra yüksek verimlilik, üstün güvenlik, dayanıklılık ve daha fazla konfor sunuyor.

Yakıt tasarrufu sağlayan, güvenli ve konforlu Mercedes-Benz otobüsler

Mercedes-Benz Türk Comvex Fuarı’nda Euro 6 normuna uygun yeni Travego otobüslerini ve Tourismo, Intouro ve Setra modellerini sergiliyor.

2016 başında satışa sunulan Euro 6 motorlu Mercedes-Benz Tourismo 16 2+1 turizm ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektörünün ihtiyaçlarına ve konfor beklentilerine cevap veriyor ve bu nedenle pazarda büyük ilgi görüyor.

Mercedes-Benz otobüs ürün yelpazesinin amiral gemisi Travego tamamen yenilenerek farklı bir tasarımın yanı sıra, en güncel güvenlik, konfor ve yakıt tasarrufu teknolojileriyle donatılarak Şubat 2016’da lansmanı yapıldıktan sonra Mart 2016’da satışa sunuldu. Aerodinamik tasarımı ile yaklaşık 100 kg hafifletilen Yeni Travego, 90 km’den yüksek hızlarda otomatik alçalan araç karoserisi ile yakıt ekonomisine önemli ölçüde katkıda bulunuyor.

Mercedes-Benz tarafından geliştirilen Euro 6 motorla donatılan Setra marka otobüsler, müşterilerinin beklentilerini aşıyor. Comvex Fuarı’nda sergilenen bir diğer Euro 6 motora sahip ve yüksek bir performans sunan Intouro otobüsler de Mercedes-Benz Türk Hoşdere Fabrikası’nda üretiliyor.

Comvex Fuarı’nda Mercedes-Benz Mobile Kids Köşesi

Mercedes-Benz Türk, Şubat 2013’te Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile birlikte 7-14 yaş grubundaki çocuklara yönelik başlattığı „MobileKids Trafik Eğitim Projesi“ni de ürünleriyle birlikte ziyaretçilerine tanıtıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim