• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Mercedes’ten Dorak’a 20 Travego 15 SHD

Mercedes’ten Dorak’a 20 Travego 15 SHD
Seyahat ve Turizm işletmesi firması Dorak Turizm araç filosuna 20 adet Mercedes-Benz Travego 15 SHD kattı.

Turizm sektöründe otelcilik, restaurant işletmeciliği, balon taşımacılığı, hediyelik eşya üretimi ve satışı gibi birçok farklı alanda hizmet veren Dorak Turizm, içinde  Mercedes-Benz Travego’ların da bulunduğu140 adet otobüsten oluşan filosunu 20 adet Mercedes-Benz Travego 15 SHD ile genişletti.

Mercedes-Benz Türk A.Ş. Pazarlama Merkezi’ nde düzenlenen teslimat törenine Dorak Turizm’den firma sahipleri Ahmet Serdar Körükçü, Ahmet Kaplan Tan, Mustafa Pilav, Mercedes-Benz Türk A.Ş’ den Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Has Otomotiv Genel Müdürü Mustafa Sarıgül, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer, Yönetim Kurulu Üyesi Latif Karaali ve Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban katıldı.

ahmet-serdar-korukcu.jpg

Teslimat töreni sırasında konuşma yapan Dorak Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü, Travego 15 SHD otobüslerini üstün Mercedes-Benz markasının prestiji, ürünlerin kalitesi ve güvenli teknolojisi nedeniyle tercih ettiklerini belirtti. Körükçü, aldıkları bu araçlarla birlikte filolarında 201 tane araç olduğunu ve bu araçları Japonya’da değerlendireceklerini söyledi.  

Araçların satışını gerçekleştiren firma olan Has Otomotiv adına konuşan şirketin Genel Müdürü Mustafa Satıgül de, Dorak Turizm ile yaptıkları bu işbirliğinden son derece memnun olduklarını, bundan sonra da işbirliklerinin devam edeceğini ve beklentilerinin Dorak Turizm’in tüm araç filosunu Mercedes marka araçlarla değiştirmesi olduğunu kaydetti.

capraz-toplu.jpg

uzaktan-toplu.jpg

Haber ve Fotoğraflar: Cengiz TEPEBAŞ

www.UlasimOnline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim