• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Mercedes'ten fabrika çıkışlı ekran sistemi

Mercedes'ten fabrika çıkışlı ekran sistemi
Mercedes-Benz Türk A.Ş., sektördeki öncü rolünü yeni teknolojilere, Ar-Ge çalışmalarına, otobüs ve kamyon fabrikalarına yönelik yatırımlarıyla güçlendirmeye devam ediyor.

Mercedes-Benz Türk’ten fabrika çıkışlı “Mercedes-Benz Eğlence ve Bilgi Sistemi”

Sektörde 44. yılını dolduran ve 2010 yılında % 60’ lık pazar payı ile yine en fazla tercih edilen şehirlerarası otobüs markasının üreticisi olan Mercedes-Benz Türk A.Ş., sektördeki öncü rolünü yeni teknolojilere, yalın süreçlere, insan kaynağının gelişimine, Ar-Ge çalışmalarına, otobüs ve kamyon fabrikalarına yönelik yatırımlarıyla güçlendirmeye devam ediyor.

Bu doğrultuda ürünlerinde güncel ihtiyaçları dikkate alan Mercedes-Benz Türk’ün Ar-Ge mühendisleri tarafından geliştirilen ilk fabrika çıkışlı koltuk arkası ekran sistemi “Mercedes-Benz Eğlence ve Bilgi Sistemi” artık şehirlerarası Mercedes-Benz Travego otobüslerde isteğe bağlı olarak sunuluyor.

Araç güvenliği, yolcu güvenliği ve yolcu konforu olmak üzere üç ana hedefe uygun olarak geliştirilen sistem, Avrupa standartlarında birçok teste tabi tutularak üretime alındı.

Mercedes-Benz Eğlence ve Bilgi Sisteminin üretim sürecinde araç kapsamına dahil edilmesiyle;
sonradan montaj durumunda söz konusu olabilecek araç karoserisine zararları görülmüyor ve araç orjinalliği bozulmuyor, araçtaki elektrik / elektronik sistemlerine zarar verilmiyor ve güvenlik tehlikeye girmiyor,
aracın ekonomik kullanımı için gerekli şartlar korunuyor ve ek sistemlerin yetkili servis dışında bir serviste takılması nedeniyle Mercedes-Benz marka aracın elektrik garantisinin iptali gündeme gelmiyor.

Yolcunun araç içindeki kullanım alanını hiçbir şekilde kısıtlamayan fabrika çıkışlı Mercedes-Benz Eğlence ve Bilgi Sistemi, kullanıcı tarafından izleme pozisyonuna ayarlanabilen bir monitör ile sunuluyor.

Standart olarak Türkçe, İngilizce ve Almanca olmak üzere üç dil seçeneği bulunan Mercedes-Benz Eğlence ve Bilgi Sistemi monitör üzerinden standart olarak 8 televizyon, 8 radyo kanalının yanısıra lisanslı film ve müzikleri içeriyor.

Ayrıca, navigasyon ve opsiyonel olarak sunulan yolcu gözü seçenekleriyke yolculuk konforunu arttırıyor.

TV ve radyo kanal sayısı isteğe bağlı olarak artırılabilen Mercedes-Benz Eğlence ve Bilgi Sistemi, 2 yıl garantili olarak sunuluyor.

Fotoğraflar: Esra SARIKEÇE - İstanbul Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim