• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Michelin ile hayatınızı ve cebinizi koruyun

Michelin ile hayatınızı ve cebinizi koruyun
Yol, yaya ve sürücünün maksimum güvenliğini sağlamak ve beklentilerini karşılamak için sürekli yeni ve öncü teknolojiler geliştiren Michelin, her yönden iyi bir lastiğin sürücülerin hem hayatını hem de bütçesini koruyacağını belirtiyor.

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin, tüketicilerine uzun ömür, yakıt verimliliği, güvenliği bir arada sunuyor. 100 yılı aşkın deneyimiyle lastik sektöründe en yüksek performans, en konforlu ve güvenli sürüş koşullarını sunmak için yeni teknolojiler geliştiren Michelin, doğru lastik seçiminde, uzun ömür, enerji tasarrufu, ve güvenlik olmak üzere toplam üç parametrede de iyi sonuç ortaya koyan lastiklerin tercih edilmesi konusunda sürücülere tavsiyede bulunuyor.

Her koşulda yol güvenliği, enerji tasarrufu ve uzun ömür arayan sürücülerin ilk tercihi olan Michelin, sadece Michelin’in aynı anda iyileştirilmiş 3 performansı birarada sunabileceğine inanıyor ve tüm performans kriterlerini tek bir lastikte sunabilmek için Ar-Ge çalışmalarına devam ediyor.

Sektöründe yıllık 600 milyon Euro’luk Ar-Ge yatırımı ile en yüksek ar-ge bütçesine sahip olan Michelin Grubu’nun araştırma ve geliştirme çalışmalarına da “Total Performans” stratejisi rehberlik ediyor. Tüm lastiklerini bu felsefe ile üreten Michelin’in; enerji tüketimi, uzun ömür, performans ve güvenliğin yanısıra kuru zeminde frenleme, viraj kabiliyeti, fazla yük ve yüksek hız performansı, darbelere karşı dayanaklılık kriterlerinin tümünde de en iyi performansı sunan lastikleri bu konuda sektörüne referans oluyor.

Her yönden iyi bir lastik size hem güvenlik, hem yüksek performans hem de düşük maliyet getirecektir. Sadece sessiz ama yakıt tüketimi yüksek olan bir lastik iyi bir lastik olarak adlandırılamayacağı gibi, ıslak zeminde fren mesafesi kısa olan ama kuru zeminde fren mesafesi uzun olan bir lastik de “güvenli” bir lastik olarak adlandırılamayacaktır. Lastiğin toplam performansı, bütün kriterlerin ortalaması olarak değerlendirilebilir. Ancak hepsini birarada sunabilen lastikler hem hayatınızı hem cebinizi koruyacaktır Michelin lastikleri, bu performans dengesinde en kaliteli ve pazara referans olabilecek lastikleri ürettiği için kullanıcılar tarafından tercih edilen bir marka olmuştur.

www.ulasimonline.com

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim