• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Microsoft E3 2018'de neler duyurdu?

Microsoft E3 2018'de neler duyurdu?
Microsoft'un E3 konferasında duyurulan tüm oyunlarını sizler için bir araya getirdik. İşte Microsoft'un E3 2018'de tanıtılan tüm oyunları.

E3 2018 kapsamında Microsoft'un Xbox etkinliği, dün akşam saat 23:00 itibarıyla başladı. Merakla duyurulması beklenilen Halo'nun duyuru videosu, Forza Horizon 4'ün çevre etkileşimini gözler önüne seren oynanış videosu ve yeni Gears of War oyununun yanında toplam 28 adet oyun bizlerin beğenisine sunuldu.

Tüm konferans sadece duyurular eşliğinde ilerlemedi elbette. Üçüncü parti firmaların hali hazırda duyurduğu oyunlarda mevcut. Tüm bu yapımlar adına yeni bilgiler ve ilk oynanış görüntüleri de bizlerin beğenisine sunuldu.

Aşağıda bu oyunlar hakkında bilgilere, fragmanlarına, çıkış tarihlerine ve platformlarına ulaşabilirsiniz. Peki siz Xbox'ın E3 konferansından memnun kaldınız mı? 

Halo Infinite (Belli değil)

Microsoft ve geliştirici 343 Industries Halo Infinite'i Xbox One ve Windows 10 için duyurdu.

Efsanevi franchise'ın bir sonraki macerası Halo Infinite'de Master Chief, oyuncuların beğenisine tekrardan sunuluyor. 343 Industries tarafından geliştirilen ve yeni oyun motoru Slipspace ile yaratılan Halo Infinite, Xbox E3 2018'de yeni ve beklenmedik yönlere doğru gidecek Halo serisinin geleceğine bir bakış sağlayan heyecan verici bir tanıtım ile duyuruldu.

Ori and the Will of the Wisps (2019)

Geçtiğimiz sene gerçekleştirilen E3 etkinliği sırasında duyurulan oyun, platform ögeleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Sanatsal çalışmaları ile adeta oyuncuları etkileyen Ori and the Will of the Wisps, 2019 yılı içerisinde Xbox One ve Windows 10'için özel olarak çıkışını gerçekleştirecek.

Sekiro: Shadows Die Twice (2019)

Yayıncı Activision ve Dark Souls serisinin geliştiricisi From Software tamamen yeni bir aksiyon macera oyunu olan Sekiro: Shadows Die Twice'ı PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu.

Samuray temalı bir oyun ile karşımıza çıkan From Software, yine farklı ve dikkat çekici boss dövüşleri ile oyuncuları baya zorlayacak gibi duruyor. Activison'un dağıtımcılığını üstlendiği Sekiro'nun çıkış tarihi ise şimdilik 2019 olarak gösterilmekte.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim