• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C

Microsoft şikayetleri teker teker dinleyecek!

Microsoft şikayetleri teker teker dinleyecek!
Microsoft, kullanıcıları ile doğrudan iletişim kurma yönünde bir adım attı. Microsoft yeni çözümüyle, çeşitli şikayetlere sahip müşterilerini doğrudan şirket yetkilileri ile görüştürecek.

Microsoft, gün itibariyle yayınladığı blog yazısında, kullanıcıların memnuniyetsizliklerini ifade edebilecekleri bir çözüme değindi. Microsoft, müşterilerin şirket ile doğrudan ilişkili nefret söylemlerini aktarabilecekleri bir çözüm sunma odağında olacak. Kullanıcılar yeni çevrimiçi formlar üzerinden şikayetlerini doğrudan şirket yetkililerine aktarabilecekler.

Microsoft şikayet platformu kuruyor

Microsoft, müşterilerinin şirket, şirket çözümleri hakkında sahip oldukları memnuniyetsizlikleri dile getirmeleri adına bir çözüm sunacak. Kurumsal şirket-bireysel müşteri etkileşimini geliştirme amacına sahip olacak çözüm, şirketin kullanıcı isteklerini dikkate alarak harekete geçmesine katkıda bulunacak.

Outlook, Skype, Xbox, OneDrive, Office gibi uygulama içerisinde kullanıcıların karşılaştıkları sorunlara da açık olacak iletişim platformu, çevrimiçi sunucuları beraberinde standart bir yardım merkezinden farklı bir hizmet sunmayı hedefleyecek.

Microsoft'un platform kapsamında koyduğu tek sınırı ise uygunsuz ve yasa dışı söylemler olarak betimliyor. Microsoft, uygulamarın içeriğine dair müşteriler tarafından verilecek tavsiye, uyarıların son derece dikkate alınacağını dile getiriyor.

Microsoft Online Güvenlik Şefi Jacqueline Beauchere konuyla ilgili yaptığı açıklamada; tüketicilerin kendilerine gelecek yorumlarının hizmet kalitelerini arttırma noktasında son derece önemli olduğunu belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim