• BIST 9055.87
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Microsoft Your Phone

Microsoft Your Phone
Microsoft'un geçtiğimiz aylarda duyurduğu ve iOS ile Android işletim sistemine sahip akıllı telefonları Wihndows ile senkronize etmeyi sağlayan Your Phone uygulamasını kullanıma sunuluyor.

Mobil pazarda Windows Phone işletim sistemi ile giriş yapan ancak istediği başarıyı yakalamadığı için bu hevesinden vazgeçen Microsoft, şimdi de yeni bir mobil cihaz uygulaması ile gündemde. Ancak bu uygulama Windows işletim sisteminde çalışıyor. Firmanın Your Phone adını verdiği uygulama Windows'a yükleniyor ve iOS ile Android işletim sistemine sahip akıllı telefonların senkronizasyonunu sağlıyor.

Akıllı telefonlar Windows'a geliyor: Microsoft Your Phone

2018’in başlarında gerçekleştirilen Microsoft Build konferansında, Windows 10’un Android ve iOS ile uyumunu arttıracak bir uygulama tanıtılmıştı. Tanıtılan bu uygulama şimdi resmi olarak kullanıma sunuluyor. Your Phone isimli uygulama cep telefonlarının Windows ile daha rahat kullanılmasını sağlamak için geliştirildi. Testlerinin son aşamasına gelindiği belirtilen uygulama kısa bir süre sonra kullanıma sunulacak.

Windows 10 Insider Preview Build 17728'de yer alan uygulama ilk etapta geliştiriciler tarafından kullanılıp test edilecek. Uygulamanın önümüzdeki günlerde herkesin kullanımına sunulması da bekleniyor. Sade bir tasarıma sahip olan Your Phone uygulamasının ismi de kendisi gibi sade. İlk etapta Android cihazlar için destek verecek olan uygulama testlerin ardından iOS işletim sistemine sahip telefonları da destekleyecek. Kullanıcılar, cihazlarında depolanan fotoğraflarına kolayca erişebilecek, Office belgelerini doğrudan sürükleyebilecekler. Uygulama Windows 10 üzerinden cihazınızın içeriğine hızlı ve kolay erişim imkanı sunacak.

Birçok benzeri var

Microsoft'un sunduğu Your Phone uygulamasının birçok benzeri bulunuyor. Özellikle büyük üreticiler kendi telefonları için özel senkronizasyon uygulamaları geliştiriyor. Ancak Windows kullanıcılarının bugüne kadar bu tarz bir uygulaması yoktu. Atılan adım mantıklı görünüyor ve Microsoft'un etki alının biraz daha genişletecek bir potansiyee sahip.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim