• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Mobil Oto Servis ve Allianz'dan işbirliği

Mobil Oto Servis ve Allianz'dan işbirliği
Mobil Oto Servis, Allianz Global Assistance Türkiye ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında kullanıcılarına bazı avantajlar sunacak.

Türkiye’de ilk kez “araç başında oto bakım” hizmeti sunan Mobil Oto Servis, 34 ülkede faaliyet gösteren Allianz Global Assistance grubun parçası olan Allianz Global Assistance Türkiye müşterilerine yüzde 25’e varan indirim imkanları ve ayrıcalıklı hizmetler sunacak.

Yılın 365 günü, 7/24 faaliyet gösteren çağrı merkezi desteği ile otomotiv, yol yardım, konut destek, sağlık ve yaşam, seyahat ve eğlence alanlarında son kullanıcılara hizmet veren Allianz Global Assistance Türkiye, müşterilerinin ayağına oto bakım işlemlerini indirimli getirerek sunmuş olduğu kolaylıklara bir yenisini ekliyor. Bu kapsamda Allianz Global Assistance Türkiye portföyündeki banka ve sigorta şirketleri müşterilerine, sıkıntılı bir süreç olan oto bakım işlemlerinde de özel indirimler ve ayrıcalıklı hizmetleri sağlayabiliyor.

Mobil Oto Servis ile Allianz Global Assistance Türkiye, önümüzdeki dönemlerde müşterilerine farklı ve yenilikçi hizmetler ile özel ayrıcalıklar sunmaya ve farklı iş birlikleri gerçekleştirmeye devam edecek.

Mobil Oto Servis, en büyük parça dağıtıcılarından en kaliteli parçaları toptan fiyatlarıyla alıyor; böylece dükkan kirası, elektrik - su faturası gibi maliyetlerden kaynaklanan yüksek fiyatlı hizmetlerden daha uygun olarak, 165 TL'den başlayan fiyatlarla hizmet veriyor. Tüm işlemleri müşterilerin ister ev ister iş yerlerinin önünde gerçekleştiren Mobil Oto Servis, yapılan işlemlere 1 yıl/10 bin km garanti de veriyor.

Konu ile ilgili olarak www.mobilotoservis.com adresinden ya da 0850 532 08 68 numaralı telefondan Mobil Oto Servis’e ulaşılabilir.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim