• BIST 9508.43
  • Altın 2491.482
  • Dolar 32.6
  • Euro 34.8095
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

Need For Speed No Limits için yeni güncelleme çıktı

Need For Speed No Limits için yeni güncelleme çıktı
Need For Speed No Limits’e gelen güncelleme, yeni arabalar ve oyun modları getiriyor.

Electronic Arts‘ın mobil platformlar için hazırladığı Need For Speed No Limits, büyük bir güncelleme aldı. Oynaması ücretsiz olan oyuna gelen yeni güncellemenin ismi, Devil’s Run olarak geçiyor. Devil’s Run, önümüzdeki 6 hafta için geçerli olacak.

Bu 6 hafta boyunca oyuncular, ün, şans ve ’95 model Lamborghini Diablo Super Veloce ile 2006 model Ford GT kazanma şansı bulacaklar. Bunları kazanmak için belirlenmiş sınırlı süreli etkinliklerde mücadele etmek gerekiyor. 12 Ağustos – 16 Ağustos arasında, oyuncular Devil’s Run’da Blackridge caddelerinde Diablo SV için yarışabilirler.

Büyük bir yolda yapılacak etkinlikte, 100 araç içerisinde birinci olmayı başarabilen herkes, bir Diablo SV sahibi olacak. Diablo SV’nin yanında büyük bir para ödülü de oyuncuları bekliyor. Polisin kırmızı alarmda olacağını da eklemekte fayda var.

Polis artık daha güçlü

Devils Run güncellemesinde polisler de daha güçleniyor. Yasadışı yarışlara karşı ek birlikler çağıran Blackridge Polis Departmanı, sürücüleri Elektro Statik Alan teknolojisi kullanarak devre dışı bırakabilecek.

Güncellemede ayrıca Race Skips ve Missions isimli özellikler de bulunuyor. Race Skips özelliği sayesinde oyuncular, oynamış oldukları bir etkinliği atlayabilecek. Missions ise oyundaki görevleri yapan oyuncuları ödüllendirecek.

İki etkinlik daha olacak

Bu sezon Need For Speed No Limits‘de iki özel etkinlik daha olacak. 23 Ağustos – 28 Ağustos arasında,  Jaguar F-TYPE R Coupe Fastlane Series etkinliklerini tamamlayarak bir Jaguar F-Type kazanmak mümkün. 6 – 11 Eylül arasındaki  Ford GT Fastlane Series etkinliklerini tamamlayan oyuncular da Ford GT kazanacak.

Güncelleme için Need For Speed ekibi bir tanıtım videosu da yayımladı, bunu da aşağıda izleyebilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim