• BIST 8904.8
  • Altın 2240.205
  • Dolar 32.3363
  • Euro 35.099
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Neffos'tan giriş seviyesi iki yeni telefon!

Neffos'tan giriş seviyesi iki yeni telefon!
Neffos, iki yeni fiyat performans telefonu Neffos C7 ve C5A modellerini duyurdu.

Akıllı telefon pazarında yer alan Neffos’un giriş seviyesi iki yeni modeli daha Türkiye’de satışa sunuluyor.  Neffos C7 ve C5A modelleri, fiyat performans ürünleri olarak kullanıcıların dikkatini çekmekte.

Neffos C7, ergonomik metalik formu, 8 MP ön kamerası ve HD ekranı ile öne çıkıyor. Güzel selfie’ler çekmeyi sağlayan bu ön kamera aynı zamanda on seviyeli gerçek zamanlı güzellik modu ile tek bir tıklamada pürüzsüz görüntüyü yakalamaya olanak veriyor.

Neffos’tan Neffos C7 ve C5A modelleri geliyor!

Telefonun ekran ışığı özelliği sayesinde düşük ışık altında da kullanıcılar kendi portrelerini çekebiliyorlar. Daha çok kişiyi çerçeveye sığdırmak gerektiğinde ise ön kamera 86 derecelik geniş açısı ile bunu sorunsuzca yapabilmekte.

Ayrıca önde gelen görüntüleme şirketi ArcSoft’un yazılımı yardımıyla selfie’ler daha da geliştirilebiliyor. Neffos C7, sadece selfie değil, 13 MP arka kamerası ile tüm fotoğraf çekimlerinde iddialı. PDAF (Faz Algılamalı Otomatik Odaklama) özellikli bu arka kamera ile her anı yakalamak mümkün. Her iki kamera da hem gündüz hem de gece her açıdan fotoğraf çekmeyi kolay hale getirebiliyor.

Neffos C7 fiyat performans olarak oldukça uygun!

Neffos C7, 5.5 inç’lik IPS-LCD ekrana sahip. Ekran, sert güneş ışığında bile rahat kullanım sunabilmekte. Telefonun parmak izi okuyucusu arka panelin üst kısmına yerleştirilmiş durumda. Bu yerleşim hem kolay erişim sağlıyor hem de meraklı gözlerden uzak tutarak ek bir güvenlik sunuyor kullanıcılara. 

Sekiz çekirdekli 1.5 GHz hızındaki işlemciye sahip olan Neffos C7’nin 2GB belleği bulunuyor. MikroSD kart desteği bulunan telefonun depolama kapasitesi 128GB’a kadar artırılabiliyor. Çift SIM kartlı ve fiyat/performans telefonu olan Neffos C7, Türkiye’de 999 TL (KDV dahil) fiyatla satışa sunuluyor ve bulut-gri ve gün ışığı-altın olmak üzere iki farklı renk seçeneği mevcut.

TP-Link Neffos’un satışa sunduğu ikinci yeni model akıllı telefon olan C5A ise uygun fiyatına oranla tatmin edici bir performansa sahip. 5 inçlik ekranı, 2300mAh’lık pili ve 5M piksellik kamerası ile C5A, günlük kullanım açısından oldukça ideal gözükmekte.

Otomatik odaklı kamera, hem gündüz hem de gece tatmin edici görüntüler elde edebilmekte. Telefonda ayrıca 2 MP ve flash özelliği olan bir ön kamera bulunuyor. Bunlara ek olarak telefonda çift bekleme modlu çift SIM kart desteği de mevcut. İş ve özel hattı ayırmak ya da aynı anda farklı operatörlerden hizmet almak isteyenler için ideal olan bu telefon, 599 TL (KDV dahil) fiyatla kullanıcıların beğenisine sunulmakta.

Ek olarak belirtmek isterizki Neffos’un yeni iki modeli de Android 7.0 desteği ile geliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim