• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Netflix'e Avatar: Son Hava Bükücü dizisi geliyor!

Netflix'e Avatar: Son Hava Bükücü dizisi geliyor!
Netflix platformuna Avatar: Son Hava Bükücü dizisinin Live-action uyarlamasının geleceği açıklandı.

Son yılların en büyük dijital video platformlarından biri olan Neftlix, yeni bir diziye başlıyor. Ünlü animasyon serisi Avatar: Son Hava Bükücü dizisinin Live-action uyarlaması Netlfix platformuna gelecek. Yapılan açıklama ile Avatar dizisinin müjdesi verilmiş oldu. Avatar'ın dizisi daha önce Nickelodeon kanalında da yayınlanmıştı.

Dizide insan ve ruh âlemleri arasında bir köprü görevi gören Aang isimli bir Avatar’ın hikayesini anlatıyor. Ateş Ulusu’nun öfkeli lideri, Aang’ın hava bükücü dostlarını yok edince; Aang 100 yıllığına ortadan kayboluyor ve sonra dünyada düzeni sağlamak için geri dönüyor.

Netflix'e Avatar: Son Hava Bükücü dizisi geliyor!

Yapılan açıklamada dizi ile ilgili çalışmaların 2019 yılında başlayacağı açıklandı. Dizinin live-action uyarlamasının nasıl yapılacağı ise şimdilik belli değil. Ancak açıklama "Avatar: Son Hava Bükücü’nün live-action uyarlamasını yönetebilme fırsatına sahip olacağımız için heyecanlıyız. Aang’ın dünyasını her zaman hayal ettiğimiz gibi sinematik bir şekilde, kültürel açıdan uygun bir cast ekibi ile görmek için sabırsızlanıyoruz" ifadelerinin kullanılması akla gerçek oyuncularla bir uyarlama yapılacağını getiriyor.

Live-action uyarlamaları animasyonların dizi halinde çekilmesi mantığına dayanıyor. Ancak gerçek oyuncular, modellemesi insanlarla yapılan live-action uyarlaması ya da gerçek oyuncularla animasyon karakterlerinin oynadığı bir tür de seçenekler arasında yer alıyor. Açıklamadan anladığımıza göre Avatar: Son Hava Bükücü'nün uyarlaması gerçek oyuncularla yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim