• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3591
  • Euro 34.9446
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Netlojistik’in yeni marka adı Pukta oldu

Netlojistik’in yeni marka adı Pukta oldu
2001 yılında kurulan ve 17 yıldır hizmet veren IT hizmet firması Netlojistik, isim değişikliğine gitti. Netlojistik’in yeni marka adı Pukta oldu. Pukta, Türkiye’nin her yerine 7/24 yerinde destek hizmeti sunuyor.

İş dünyasında bilişim teknolojilerinin yeri giderek büyüyor. Şirketler de bilişim araçlarının ve sistemlerinin sorunsuz bir şekilde çalışmalarını istiyor. IT teknolojileri alanında uzman bir ekibe sahip olan Netlojistik, şirketlerin bu beklentisini kusursuz hizmet anlayışıyla 17 yıldır karşılıyor.
2001 yılında kurulan Netlojistik, artık yeni marka adı Pukta ile hizmet vermeye devam edecek. Pukta, operasyonel süreçleri daha hızlı yönetmek ve daha fazla müşteriye ulaşmak için kurumsal kimlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Pukta Bilişim, Türkiye’nin her yerine 7/24 yerinde destek hizmeti sunuyor. Microsoft’un en büyük bulut iş ortaklarından olan Pukta’nın bilişim dünyasının lider firmalarıyla global iş ortaklıkları ve 100’ün üzerinde müşterisi bulunuyor. Hardware as a service, dış kaynak, yardım masası, felaket yönetimi, özel bulut, iş sürekliliği yönetimi ve güvenlik çözümleriyle hem KOBİ’lerin hem de büyük ölçekli firmaların hayatlarını kolaylaştırıyor. Ayrıca, marka bağımsız yazılım ve donanım çözümleri ile BT donanım ve lisanslarının belirli sürelerle kullanılmasına yönelik çözümler de sunuyor.

2011 yılında kendi bulut sistemlerini kuran Pukta Bilişim, hızlı çözümleriyle müşterilerin diledikleri her an yanında olma özelliğiyle öne çıkıyor. Bilgi teknolojilerine yönelik yaptığı yatırımlar, şirketlerin maliyetlerini önemli oranlarda düşürebilmelerine yardımcı oluyor. Pukta, sahip olduğu kurum kültürünü, kurumsal kimliğiyle öne çıkarmak istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim