• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Nintendo NX çok iddialı geliyor!

Nintendo NX çok iddialı geliyor!
Bizlerin gönlünde taht kurmayı başaran CD Projekt Red, Nintendo firmasının yeni konsol cihazı olacak olan Nintendo NX için övgü dolu açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde.

Geride bıraktığımız haftaya baktığımız zaman, gerçekten dolu bir hafta geçirdiğimizi söyleyebiliriz. Özellikle E3 2016 etkinliği ile birçok yapıt ön plana çıkarken, yeni nesil konsollar da gözler önüne serildi. Ser verip sır vermeyen Nintendo, yeni nesil konsol cihazı olacak olan Nintendo NX için pek açıklamasa yapmasa dahi; CD Projekt Red, cihaz için övgü dolu açıklamalar ile karşımıza çıktı.

E3 2016 etkinliği öncesi Sony firması PlayStation Neo ile karşımıza çıkar iken; etkinlik ile birlikte Microsoft ekibi en güçlü konsol ibaresi ile Xbox Scorpio cihazını duyurmuştu.

Etkinliğin son günü ise, Nintendo firması yerini alırken; dedikodular ile gündeme gelen Nintendo NX cihazının gösteriminin yapılıp yapılmayacağı merak söz konusu olmuştu.

Evet, tahmin edileceği gibi Nintendo NX net olarak karşımıza çıkmadı. Fakat, yapılan açıklamalar ile rakiplerinden farklı bir politika izlediğini belirten ekip; yazılımsal olarak üstünlük sağlayacak olan Nintendo NX, 2017 yılının Mart ayı içerisinde piyasada olmaya hazırlanıyor.

Peki, kendisini bizlere göstermeyen Nintendo NX için diğer firmalar ne düşünüyor?

NX harika olacak

Bu yönde ise ilk adım, bizlerin yani oyuncu kesimin kalbinde taht kurmayı başaran CD Projekt Red ekibinden geliyor. Geliştirici ekip içerisinde yer alan Fabian Mario Döehla, Rocket Beans TV ekibi ile kısa bir söyleyişide bulundu.

Döehla, cihazın kendilerine gösterildiğini belirterek; Nintendo NX cihazının muhteşem olacağının altını çizdi. Donanım olarak ise rakiplerine göre geride olabileceğine dikkat çeken isim, yeni cihazın özellikle geliştiriciler için bir hayli keyifli olacağını belirtti.

Japonya’da kendi kültürünü oluşturmayı başaran Nintendo, aynı şekilde Avrupa’da da bu kültürü oluşturabilecek mi merak söz konusu olmaya devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim