• BIST 8718.11
  • Altın 2246.262
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.1881
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Nokia 8 bugün tanıtılıyor

Nokia 8 bugün tanıtılıyor
Nokia 8 ne zaman tanıtılacak? İşte Nokia'nın amiral gemisi Nokia 8'in tanıtım saati!

Bu yıl içerisinde Nokia'nın bir amiral gemisi telefonu tanıtacağı bilinen bir şey. Şimdiye kadar Nokia 8 adı ile gelmesi beklenen telefon hakkında birçok söylenti ve sızıntı geldi. Ve en sonunda büyük gün geldi. HMD Global, düzenleyeceği etkinlikle Nokia'nın amiral gemisi akıllı telefonu Nokia 8'i resmen ilan edecek. Etkinlik, Türkiye saati ile 22:30'da gerçekleşecek.

Ağustos ayı, akıllı telefon ticareti için heyecanlı bir ay ve bu ay, teknoloji meraklıları için büyüleyici bir ay olacak. Google'ın Android O lansmanı çok yakında ve bu yılın en çok beklenen iki akıllı telefonu Nokia 8 ve Samsung Galaxy Note 8 diyebiliriz.

Nokia 8 ve Samsung Galaxy Note 8, bugüne kadar gördüklerinizden spesifik ve tasarım açısından çok farklı cihazlar olacak. Yazılım söz konusu olduğunda, her iki amiral gemisinin de Android 7.0 Nougat'ı çalıştırmasını bekliyoruz ancak, Nokia 8, işletim sistemi olarak stok sürümüyle desteklenebilecek gibi görünüyor. 

Bununla birlikte yeni bir rapor, Nokia 8'in Android O ile birlikte gelen ilk Google dışı akıllı telefon olabileceğini gösteriyor. Akıllı telefon geçenlerde Geekbench'te görüldü ve listeye göre Nokia 8, Nougat yerine Android O'yu çalıştırıyor. Belki de büyük tanıtımdan önceki son testler gerçekleşiyor. 

HMD'nin Android O'yu amiral gemisi akıllı telefonuna olabildiğince çabuk sağlayacağından eminiz. Dolayısıyla, Geekebench'deki liste kesin bilgi olmasa bile, Nokia 8 sahipleri telefonlarının piyasaya sürülmesinden hemen sonra Android O'ya güncelleyecektir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim