• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

NOVO, Astur Turizm’in de filosuna girdi

NOVO, Astur Turizm’in de filosuna girdi
25 adetlik Novo ve Novo lüks ile filosunu yenileyen Astur Turizm ilk parti otobüslerini Çetaş Otomotiv Mahmutbey tesislerinde yapılan törenle teslim aldı.

NOVO İLE YÜZLER GÜLÜYOR

Anadolu Isuzu’nun küçük otobüs segmentinde sektörün parlayan yıldızı NOVO, Astur Turizm’in de filosuna girdi. 25 adetlik Novo ve Novo lüks ile filosunu yenileyen Astur Turizm ilk parti otobüslerini Çetaş Otomotiv Mahmutbey tesislerinde yapılan törenle teslim aldı.

Daha modern bir filo için önemli bir adım attıklarını söyleyen Astur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Büyükdanabaş, “Bugün piyasanın en ekonomik en kaliteli aracı NOVO. Boyutları altyapısı ve donanımı farklı bir otobüs. Novo’yla yolculuk eden yolcularımız da kaliteyi tadacak. Filomuzun yeni yüzü yeni NOVO’larımız yüzümüzü güldürecek” dedi.

Çetaş Otomotiv’ in de satış sonrasındaki kaliteli hizmeti ile kendilerine yardımcı olacağını belirten Büyükdanabaş ilk teslim edilen 5 Novo otobüsün sembolik anahtarını Çetaş Genel Müdür Yardımcısı Gülay Kökbaş’tan aldı.

Teslimat törenine Astur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Büyükdanabaş ile Emrah Bakıcı, Isuzu Bölge Satış Sorumlusu Ferhat Sancaklı ile Çetaş Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Gülay Kökbaş ile Otobüs Satış Müdürü Şafak Kıyar katıldı. Boyutları, altyapısı ve donanımı ile rakiplerinden ayrılan Novo, işletmecisine ekonomi, sürücüsüne sürüş konforu ve ergonomi sağlarken yolcularına rahat bir atmosferde yolculuk etme imkanı sunuyor.

Yeni Novo ailesindeki araçlar daha da güçlü. Isuzu Novo modelinde 155 beygirlik Isuzu motoru bulunurken, Isuzu Novo Lux ve Novo Ultra modellerinde 190 beygirlik Isuzu motoru sunuluyor.

Tüm versiyonlarda kullanılan Isuzu motorları Euro 4 emisyon regülasyonuna uyuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim