• BIST 9090.66
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

OnePlus'tan dev ekranlı telefon geliyor

OnePlus'tan dev ekranlı telefon geliyor
OnePlus yeni tepe modeli OnePlus 3'ün üzerinden çok geçmeden bu defa büyük ekranlı bir telefon hazırlıyor. OnePlus 3 Plus olarak isimlendirilecek telefonun özellikleri ortaya çıktı.

Çok değil daha iki hafta önce üst düzey akıllı telefon OnePlus 3’ün duyurusunu gerçekleştiren OnePlus’tan bu defa büyük ekranlı ve yine bir o kadar iddialı bir telefon geliyor. Görünüşe bakılırsa Çinli üretici büyük ekranlı telefonlara olan ilgiye kayıtsız kalmayacak.

Daha büyük ekran

GFXBench benchmark testinde gün yüzüne çıkan telefonun OnePlus 3 Plus ya da OnePlus 3 Max olarak isimlendirilmesi bekleniyor. Dev ekranlı telefona 6.1 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü Optik AMOLED ekran eşlik edecek.

2.1GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 820 işlemcisinden güç alacak telefonun bellek birimi 6GB RAM ve 64GB dahili depolama şeklinde. İşlemci ve bellekte sunulan paket olduğu gibi OnePlus 3’te karşımıza çıkmıştı.

OnePlus 3'e benzer tasarım ve özellikler

Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle çıkış yapacak büyük ekranlı telefonun kamera özellikleri de OnePlus 3’te olduğu gibi 16 megapiksel arka ve 8 megapiksel ön şeklinde olacak.

Küçük kardeşiyle aynı tasarımda olması beklenen telefonda ek olarak daha büyük bir pilin yer alacağını söyleyebiliriz. USB Type-C girişine sahip OnePlus 3’te 3.000 mAh kapasiteli pil yer almıştı. Büyük ekranlı telefona ayrıca parmak izi tarayıcısı eşlik edecek.

İlerleyen günlerde gerçekleşecek sızıntılarla OnePlus 3 Plus (ya da Max) modelinin üzerindeki sis perdesi aralanacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim