• BIST 9044.53
  • Altın 2296.889
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0593
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Opalin ve Avenue Plus, Busworld’de sektörle buluştu

Opalin ve Avenue Plus, Busworld’de sektörle buluştu
Temsa, Busworld Turkey Fuarı’nda 7.7 metrelik Opalin aracı ile 12 metrelik Avenue Plus aracını tanıttı.

14-17 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Otobüs Endüstrisi ve Yan Sanayi Uluslararası İhtisas Fuarı, Busworld Turkey 2016’da Temsa, 9 ürününü sergiledi. Temsa fuarda 10’uncu salonda Maraton, Maraton VIP, Avenue İBUS, Safir Plus, Safir Plus VİP, Prestij SX ve MD9 electriCITY aracının yanı sıra yepyeni iki ürünü Opalin ve Avenue Plus aracını sektörle buluşturdu.

TEMSA’DA YENİLİKLER HIZ KESMİYOR

Basın toplantısında Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, 2016 yılına yeni ürün tanıtımları ile hızlı bir giriş yaptıklarını belirterek, “Fuar standımızda geniş ürün gamımız ile yer alıyoruz. Toplamda 9 ürünün yer aldığı standımızda yepyeni ürünlerimizi sektör mensupları ile buluşturuyoruz. Temsa sahip olduğu ar-ge gücü ile yenilikleri hız kesmeden sürdürüyor. Bu yıla Temsa olarak hızlı bir giriş yaptık. 21 Mart’ta Prestij SX aracımızı İstanbul’da Sabancı Holding’de sektör mensuplarının ve siz basın mensuplarının katılımı ile tanıttık. 6 Mart’ta da Adana’da Sabancı Holding CEO’su Sayın Zafer Kurtul ve Sanayi Grup Başkanı Sayın Mehmet Pekarun’un da katılımıyla tasarımı tamamen Temsa’ya ait olan MD9 electriCİTY aracımızı yine basın mensuplarının katılımı ile tanıttık. Busworld Turkey Fuarı’nda ise yine yepyeni iki ürünümüzü sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Yepyeni iki ürün Opalin ve Avenue Plus ürünlerinin sınıfının en geriş hacmine sahip otobüsler olduğuna dikkat çeken Dinçer Çelik, araçlarla ilgili şu bilgileri verdi. Opalin aracımızın uzunluğu 7.7 metre, yüksekliği 3.4 metre. Genişlik ise 2.4 metre. Opalin 4.9 metreküp geniş bagaj hacmi ile de fark yaratan bir otobüs olacak.  Euro 6 normuna sahip Opalin’in motor gücü de 180 H p. Ergonomik özelliklere sahip Opalin 33 yolcu ve 1 sürücü koltuğu ile konforu en üst seviyede sağlamak üzere tasarlandı.

Avenue Plus aracımızın da yeni ön yüz ve arka yüzü ile de büyük beğeni toplayacağına inanıyoruz. Avenue Plus’ın uzunluğu 12 metre. Yükseklik 3.2 metre. Genişlik 2.5 metre. Euro 6 motor normuna sahip Avenue Plus’ın motor gücü  de 280 Hp. Avenue Plus aracımızda güvenlik ve konfor çok üst düzeye taşındı. Avenue Plus aracımızda engelli yolcular için özel tasarlanmış bir alan da mevcut. Koltuklarda kademeli ayarlanabilir kol destek sistemi de bulunuyor. Avenue Plus aracımız yakıt tüketimi noktasında da kullanıcıya önemli avantajlar sağlayacak. Ticari araçlarda ilk start stop sistemini de Avenue Plus ile kullanıcılara sunmuş oluyoruz. Şehirlerarası, turizm, kentiçi taşımacılık alanında faaliyet gösteren her müşteri gurubuna uygun ürün sunabilen ender otomotiv şirketlerinden birisiyiz. Bu yıl da yeniliklerimiz 4 ürünle sınırlı değil, yenilikler hız kesmeden sürecek ve otobüs sektörünün lider markası olma hedefine doğru ilerleyeceğiz” dedi.

TEMSA’DAN METRO TURİZM’E 100 OTOBÜS

Temsa fuar standında 14 Nisan günü müşteri kokteyli düzenlendi. Müşteri kokteylinde Temsa şehirlerarası yolcu taşımacılığının lider firmalarından Metro Turizm’e 50 Maraton ve 50 Safir Plus aracın satışına yönelik ilk Maraton’un teslimatı yapıldı. Aracın anahtarı Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ve Satış Direktörü Murat Anıl tarafından Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk’e sunuldu. Dinçer Çelik, teslimat töreni sonrasında yaptığı açıklamada, şehirlerarası yolcu taşımacılığının öncü ve lider şirketlerinden olan Metro Turizm ile uzun yıllara dayanan işbirliğinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Metro Turizm’in filosuna 50 Maraton ve 50 Safir Plus aracımız yer alacak. İlk Maraton’u Busworld Fuarı’nda teslim etmenin mutluluğu içindeyiz. Yeni araçların Metro Turizm’e bol kazanç getirmesini ve hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İYİ BİR SEZON VE BOL KAZANÇLAR DİLİYORUZ

Satış Direktörü Murat Anıl da yaptığı açıklamada, “Metro Turizm yılda 20 milyonu aşkın yolcuya hizmet veriyor. Bu hizmet sürecinde Temsa araçları da düşük yakıt tüketimi ve konforu ile yolcuların beğenisini kazanıyor. Sezonun başlamasına az bir süre kaldı. Metro Turizm de Sayın Galip Öztürk’ün çizdiği hedefler doğrultusunda her yıl büyüyerek yoluna devam ediyor. Bizde bu hedeflere sağladığımız katkılar nedeniyle mutlu oluyoruz. Maraton ve Safir Plus araçlarımızın Metro Turizm’e hayırlı uğurlu olmasını, iyi bir sezon geçirilmesini ve bol kazanç elde edilmesini diliyorum. Metro Turizm yönetimine ve Sayın Galip Öztürk’e Temsa’yı tercih etmelerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

temsa-busworld-1.jpgtemsa-busworld-2.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim