• BIST 8886.87
  • Altın 2238.808
  • Dolar 32.3388
  • Euro 35.1125
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Oppo Find X sonunda kendini gösterdi!

Oppo Find X sonunda kendini gösterdi!
Merakla beklenen Oppo Find X sonunda resmi olarak tanıtıldı. Sunduğu özellikleri ve tasarımı ile piyasayı domine etmeye geliyor.

Kullanıcıların büyük bir merakla beklediği Oppo Find X, sonunda kendisini gösterdi. Kullanıcılara sunduğu özellikleri ve tasarımı ile kendisinden fazlasıyla söz ettirecek olan Oppo Find X, piyasayı domine etmeye geliyor desek yanlış olmazdı sanırım.

Resmi olarak tanıtılan telefon, kavisli bir gövde ile son zamanlarda çıkışını gerçekleştiren Samsung Galaxy S9+'ı andırmıyor değil. Belki de en önemli yeniliklerden biri de gövdesine gizlenen kamera sistemi. Çentiksiz olarak karşımıza çıkan telefon, tasarımı ile şimdiden bir çok meraklının dikkatini çekmeyi başarmış durumda.

Kamera sistemi Vivo NEX‘ten farklı olarak hem ön hem de arka kamerayı barındıran model (bunu özel bir mekanizma ile gerçekleştiriyor), alışılmışın dışına çıkarak farkını ortaya koymayı başarmış. Ekran gövde oranı yüzde 92.25 olarak açıklanan model, 6,4 inç Full HD+ OLED ekran üzerine kurulu.

Oppo Find X özellikleri

Gücünü Snapdragon 845 işlemci ve 8 GB RAM‘den alan telefon, 256 GB dahili depolama ilekullanıcılara sunulacak. Bünyesinde 3.730 mAh bir pil bulunan telefon, kutudan Android 8.1 Oreo üzerinde çalışan ColorOS arayüz ile çıkıyor. Telefonun Çift SIM desteği de sunulacağı açıklanan bilgiler arasında.

Tüm özellikler bununla da sınırlı değil elbet. Hızlı şarj sistemiyle gelen Oppo Find X,  25 megapiksellik ön kamerasıyla da üç boyutlu yüz tanıma sistemine sahip. Tıpkı iPhone X'te olduğu gibi ön kamera, kolay bir şekilde yüz algılama donanıma sahip olarak karşımıza çıkacak.

Oppo Find X kamera özellikleri

Ek olarak yüz tanıma sistemine sahip olan kamera, saniyelik yukarı aşağı kaydırma sistemi ile işlemleri gerçekleştirecek. Yukarıda paylaşmış bulunduğum gıf üzerinden kameraya göz atabilirsiniz. Arkasında ise 16 megapiksel + 20 megapiksel çiftli kamera sistemi yer alan telefon, sürgülü kamera modülünü sadece 0,5 saniyede açabiliyor. Bu da görüntü almak için kamera çıkmasının beklenmeyeceği anlamına geliyor. 

Dünya genelinde satışa çıkarılacak olan telefon, 999 euro fiyat etiketine sahip olacak ve Eylül ayı sonlarına doğru Türkiye pazarına girmiş olacak. Genel olarak telefonun özelliklerine göz attığımız zaman, bu fiyatın o kadar da çok uçuk olmadığını söyleyebiliriz.

Bakalım Oppo Find X, resmi olarak duyurulduktan sonra kullanıcıların beğenisini kazanabilecek mi göreceğiz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim