• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Otokar'ın Atlas'ı, Türkiye turunu sürdürüyor

Otokar'ın Atlas'ı, Türkiye turunu sürdürüyor
Türkiye turu kapsamında bugüne kadar 36 il ve 42 noktada toplam 10 bin kişi ile buluşan Otokar Atlas, yük taşıma kapasitesi, yakıt tüketimi, düşük yedek parça ve bakım giderleriyle kullanıcılarından tam not aldı.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, hafif kamyonu Otokar Atlas'ı potansiyel kullanıcıları ile tanıştırmak üzere Türkiye'yi köşe bucak dolaşmaya devam ediyor. Tanıtım turuna ilk olarak İstanbul'da başlanan Otokar Atlas, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güney Doğu'dan sonra Marmara Bölgesi'ndeki kamyon kullanıcıları ile buluştu. Geçtiğimiz günlerde İstanbul, Çorlu, Tekirdağ, Malkara, Edirne, Çanakkale, Balıkesir ve Bursa'da gerçekleştirilen tanıtım turu etkinliklerinde Otokar Atlas, yüksek taşıma kapasitesi, düşük yakıt tüketimi, düşük yedek parça ve bakım giderleriyle kullanıcılarından tam not aldı.

10 BİN KULLANICININ GÖNLÜNÜ KAZANDI

Otokar'ın hafif kamyon pazarına segmentinin iddialı ürünü Atlas ile 2013 yılında pazara girerek hareket getirdiklerini belirten Otokar Pazarlama Müdürü Tarkan Burak, farklı iş kolları için iki farklı uzunlukta üretilen Otokar Atlas'ın, sahip olduğu özelliklerle sektörde fark yarattığını belirtti. Atlas'ın itfaiye aracı, vinç, damper ve çöp kamyonu gibi farklı tipleri ile Türkiye genelinde yaygın olarak kullanıldığını da sözlerine ekleyen Burak şunları kaydetti;

"Potansiyel müşterilerimize ulaşmak için düzenlediğimiz Türkiye turunda şimdiye kadar 36 ilde 42 noktada birçok etkinlik gerçekleştirdik. Atlas, yüksek istiap haddi ile kullanıcılarının tabiri yerindeyse yükünü hafifletiyor. Türkiye'nin hemen her bölgesinde gerçekleştirdiğimiz, 10 bin kişiye ulaştığımız etkinliklerde Otokar Atlas kısa sürede kullanıcıların dikkatini çekmeyi, gönlünü kazanmayı başardı."

HER DAİM KAZANÇ VADEDİYOR

Adını, mitolojide gök kubbeyi omuzlarında taşıyan, güçlü kahraman Atlas'tan alan Otokar Atlas, sağlam ve dayanıklı şasi yapısı ve makas sistemi ile kullanıcılara yüksek istihap haddi de sağlıyor. Kısa ve uzun olmak üzere iki farklı versiyon ile satışa sunulan Otokar Atlas, güçlü motoru ile her türlü yol koşulunda en üstün performansı sunuyor. Güçlü performansını, çevreci ve ekonomik motoru ile kazanca dönüştüren Atlas, düşük yakıt tüketimi, düşük bakım giderleri ve uygun yedek parça maliyeti ile her daim kullanıcısına katkı sağlıyor. Standart olarak sunulan güçlü kliması, 6 ileri vites sistemi, ferah kabin tasarımı ve geniş diz mesafesi ile uzun yolculukları bile keyifli hale dönüştüren Otokar Atlas, ABS fren sistemi, havalı imdat freni ve sınıfının en geniş iz mesafesi ile güven veriyor.

otokar_atlas_roadshow_3.jpgotokar_atlas_roadshow_2.jpgotokar_atlas_roadshow_4.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim