• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Oyak Renault’dan yurtdışına iki transfer daha

Oyak Renault’dan yurtdışına iki transfer daha
Renault Grubu tarafından son beş yılda 200’e yakın beyaz ve mavi yakalı çalışanı dünyadaki çeşitli yönetim merkezleri ve üretim tesislerinde görevlendirilen Oyak Renault, yalnızca üretim değil; insan kaynağı kalitesini de dünyaya ispatlıyor.

TÜRKİYE’nin en büyük otomobil üreticisi Oyak Renault, hem Renault Grubu’nun stratejik kadrolarına deneyimli insan kaynağı sağlıyor, hem de çalışanlarına yurtdışında kariyer fırsatları sunuyor. Renault Grubu tarafından son beş yılda 200’e yakın çalışanı dünyadaki çeşitli yönetim merkezleri ve üretim tesislerinde görevlendirilen Oyak Renault, 50 yıla yaklaşan endüstriyel üretim tecrübesiyle Renault Grubu’nun Kariyer Fabrikası olmaya devam ediyor.

Renault Grubu tarafından farklı ülkelerde 20 üst düzey yöneticisi istihdam edilen Oyak Renault, parçası olduğu Avrasya Bölgesi’ndeki Rusya ve Romanya gibi ülkelerin deneyimli insan kaynağı ihtiyacına katkıda bulunuyor. Ayrıca, Türkiye’deki gibi geniş çaplı üretim faaliyetlerinin yürütüldüğü Fransa, İspanya, Slovenya ve Çin gibi bölgelerde beyaz ve mavi yakalı çalışanlarına kariyer imkânı sağlıyor.

İki üst düzey yönetici Çin ve Slovenya’da

Son olarak Renault Çin ve Slovenya fabrikalarına Oyak Renault’dan iki üst düzey yönetici atandı. 2013 yılından bu yana Oyak Renault Karoseri Montaj Fabrikası Direktörü olarak görev yapan Kaan Özkan, Renault Slovenya REVOZ Fabrikası’nın Genel Müdürü oldu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Kaan Özkan, Oyak Renault’ya 1992’de Lojistik Mühendisi olarak katıldı. Oyak Renault’da çok sayıda kritik pozisyonda görev alan Özkan, 2013 yılından bu yana Oyak Renault Karoseri Montaj Fabrikası Direktörü olarak görev yapıyordu.

Oyak Renault Kalite Direktörü olarak görev yapan Kadir Biçer ise Renault Çin DRAC’da (Dongfeng Renault Automobile Company) Kalite ve Müşteri Memnuniyeti Direktörü oldu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Kadir Biçer, kariyerine 1992 yılında Arçelik’te Tedarikçi Geliştirme Uzmanı olarak başladı. Oyak Renault ailesine 1996 yılında Kalite Şefi olarak katılan Biçer, sonraki yıllarda çok sayıda önemli görev üstlendi. Biçer bundan böyle, Renault’nun dünyanın en önemli pazarlarından biri olan Çin’de büyümesinde rol oynayacak.

Oyak Renault Genel Müdürü Tunç Başeğmez, yapılan yeni atamalarla ilgili olarak, “Oyak Renault, Renault Grubu’nun küresel organizasyonunun bir parçası. Dolayısıyla her seviyedeki çalışanımız, yetkinlik ve tecrübeleri doğrultusunda, bu küresel organizasyonda çalışmak üzere tüm görevlere adaydır. Endüstriyel faaliyetler, mühendislik, kalite, satın alma, finans ve lojistik gibi alanlar başta olmak üzere, çok sayıda çalışanımız Renault Grubu’nun çok çeşitli iş birimlerinde üst düzey yönetici olarak görev yapıyorlar. Oyak Renault olarak 50 yıla yaklaşan tecrübemizle, Renault Grubu’nun Kariyer Fabrikası olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim