• BIST 8745.7
  • Altın 2240.672
  • Dolar 32.3333
  • Euro 35.1603
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

Oyun canavarı OMEN X tanıtıldı!

Oyun canavarı OMEN X tanıtıldı!
HP’nin en güçlü oyun dizüstü bilgisayarı OMEN X tanıtıldı. OMEN X'in özellikleri haberimizde.

HP, bugüne kadarki en güçlü oyun dizüstü bilgisayarı olan OMEN X'i piyasaya sundu. Maksimum performans isteyen oyun tutkunları için üretilen OMEN X; üstün oyun performansı için kilitsiz işlemcilerin (CPU) hız artırmasına destek veren termal sensörler, hazır hızı artırılmış grafik işlemciler (GPU) ve bellek seçenekleriyle donatılıyor.

AAA oyunları ve e-spor turnuvaları yüksek performanslı grafikler ve ham hesaplamalı beygir gücü gerektiriyor. Bu nedenle HP, OMEN X Dizüstü bilgisayarını endüstri lideri teknoloji ve özel ince ayar özellikleri ile geliştirdi.

OMEN X Özellikleri

OMEN Komuta Merkezi Yazılımı, kullanıcıların ince ayarlar yapmasına imkan tanıyarak CPU hız artırımını yönetmelerini sağlıyor ve bu sayede donanımdan en üst seviyede performans almalarını mümkün hale getiriyor.

Ayrıca bu yazılım, çevrimiçi oyunlarda gecikmeyi azaltmak için oyun ağ trafiğini bir ağ güçlendiricisi ile optimize ediyor ve özelleştirilebilir sistem aydınlatması ile oyunlarda kontrolü oldukça kolaylaştırıyor.

Intel'in kilidi açılmış 7. nesil Intel Core i7 CPU'sunun yanı sıra DDR4-2800'e kadar bellek hız artışı ve test edilmiş profiller için XMP bellek seçenekleri ve 4K çözünürlükte akıcı veya çok oyunculu oyunlar için ideal olan NVIDIA GeForce GTX 1080'e kadar hazır hız artırımı yapılabilen grafik işlemciler bulunuyor.

Ultra hızlı önyükleme ve oyun yüklemesi için RAID0 SSD seçeneği ve hızlı yanıt verme ve büyük depolama kapasitesi için PCIe SSD + HDD depolama seçenekleri sunuyor.

Hava akışını artırmak ve ısı transferini iyileştirmek için GPU ve CPU'dan dört köşeye monte edilmiş radyatör, yüksek performanslı fanlar ve dört adet 3.5 mm ısı borusu ile entegre buhar odacığı da dahil olmak üzere, üst düzey donanımın fabrika ayarlarının ötesine geçmesini sağlayan termal yönetim sağlanıyor.

HP'nin OMEN X Dizüstü bilgisayarı tüm ayarlarıyla sanal gerçeklik gözlüğüne (VR) hazır hale getirilmiş ve oyunun seviyesini artıran ve tam odaklanma için dikkat dağıtıcı unsurları sınırlayan özellikler içeriyor;

Mekanik ve RGB LED arkadan aydınlatmalı klavye, yoğun oyun seansları için anında geri besleme ve rahatlık sağlamak için dokunma hissi ve mekanik anahtarlı 2.5 mm'lik tuşlar içeriyor. Ayrıca, özelleştirilebilir tuş haritaları için RGB LED; bağımsız, programlanabilir makro tuşlar ve çoklu tuş kullanımı için her tuşta gölgelenme önleyici işlevler bulunuyor.

Yüksek çözünürlüklü oyunlar için 17 inç 4K ekran seçeneği veya hızlı yenileme oranları ve pürüzsüz görseller için 120Hz 1080p ekran seçenekleri bulunuyor. Tüm konfigürasyonlar NVIDIA G-Sync teknolojisini kullanarak daha az görüntü yırtılması yaşanmasını sağlıyor.​​​​​

OMEN X Kasım ayında 2.799 euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim