• BIST 10336.5
  • Altın 2401.823
  • Dolar 32.2594
  • Euro 34.6419
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 6 °C

Özyoğun Taşımacılık'ın tercihi Volvo'dan

Özyoğun Taşımacılık'ın tercihi Volvo'dan
Antakya’nın önemli firmalarından Özyoğun Uluslararası Taşımacılık, sadece Volvo’dan oluşan filosuna dokuz adet yeni FH çekici ekledi.

Özyoğun, Volvo'dan vazgeçmiyor

Antakya’nın önemli firmalarından Özyoğun Uluslararası Taşımacılık, sadece Volvo’dan oluşan filosuna dokuz adet yeni FH çekici ekledi.

Uluslararası taşımacılığın önde gelen firmalarından Özyoğun, Volvo Kamyon’a güveniyle yoluna devam ediyor. Antakya’nın önemli firmalarından Özyoğun Uluslararası Taşımacılık, sadece Volvo’dan oluşan filosuna dokuz adet yeni FH çekici ekledi.

Özyoğun Uluslararası Taşımacılık tamamı Volvo’dan oluşan filosunu, müşterilerine güvenilir ve hızlı hizmet sunmak için düzenli olarak yeniliyor. Yeni teslim aldığı dokuz adet Volvo FH ile filosunu genişleten Özyoğun, başta yaş meyve sebze taşımacılığı ve kuru yükler olmak üzere narenciye, ADR li yükler ve soğuk taşımacılık gerektiren her türlü yükü özenle dünyanın dört bir tarafına taşıyor.

Özyoğun, faaliyete başladığı günden itibaren profesyonel kadrosu ve Volvo güvencesi ile kaliteli, güvenilir, sağlam, yenilikçi, müşteri memnuniyetini ön planda tutan iş anlayışıyla hizmet vermeye devam ediyor.

Özyoğun Uluslararası Taşımacılık, yeni FH çekicilerini Volvo Group adına Bölge Satış Temsilcisi Alper Çalık’tan teslim aldı. Teslimat sırasında Volvo’yu tercih etmelerinin nedenlerine değinen Özyoğun Uluslararası Taşımacılık’ın sahibi Mehmet Yoğun, “Özyoğun Uluslararası Taşımacılık olarak faaliyete başladığımız günden itibaren sektörümüze bir dinamizm ve yenilik getirmeyi hedefledik. Türkiye’nin en güçlü olduğu alanların başında gelen taşımacılık alanında kalitemizi yukarılara taşımak için hizmet anlayışından ödün vermeyen bir iş ortağı ile çalışmak istedik. Bu nedenle de ilk günden bu yana hem dayanıklı, hem kaliteli hem de zamanında gerçekleştirilen teslimatlarıyla sektörde saygın bir yere sahip olan Volvo’yu seçtik. Yeni teslim aldığımız toplam dokuz adet Volvo çekici ile birlikte hem filomuzu hem de firmamızı daha da güçlü bir konuma taşıdığımıza inanıyorum” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim