• BIST 9079.97
  • Altın 2330.986
  • Dolar 32.3639
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

PayPal, Windows Phone desteğini çekti!

PayPal, Windows Phone desteğini çekti!
Ödeme sistemleri arasında en yaygın olarak kullanılan PayPal, Windows Phone, BlackBerry ve Amazon Fire desteğini çektiğini duyurdu. Peki, PayPal artık hangi platformlarda hizmet verecek?

PayPal, mobil ödeme yöntemlerinin gelişmesinden sonra mobil odaklı uygulamalarını teker teker güncellemeye başlamıştı. Son olarak iOS ve Android'deki uygulamalarını güncelleyen PayPal, yeni tasarımı ve yeni uygulama simgesi ile büyük beğeni toplamıştı. Ancak PayPal, popüler olan bu platformlar dışında Windows Phone, BlackBerry ve Amazon Fire'da da hizmet veriyordu. 

PayPal, bugün sürpriz bir şekilde Windows Phone, BlackBerry ve Amazon Fire desteğini çektiğini açıkladı. 30 Haziran 2016 tarihinden itibaren artık PayPal bu platformlarda desteklenmeyecek. BlackBerry OS ve Amazon Fire'ın eskidiği açıkça ortadaydı. Ancak emekleme aşamasında olan Windows Phone'un böyle bir darbe alması oldukça üzücü.

Sorun geliştirici de mi yoksa platformda mı?

Bu tip olaylar ile karşılaştığımızda direkt olarak geliştiriciyi suçluyoruz. Aslında bu çok yanlış bir tutum. Geliştirici açısından baktığımızda eskimiş ve artık güncellenmeyen işletim sistemlerine desteğin kesilmesi çok mantıklı. Güvenlik açıklarından dolayı, hele ki işin içerisinde "ödeme" olan bir uygulamanın destek kesmesi yerinde bir karar olmuş. Bakalım PayPal yoluna sadece Android ve iOS ile mi devam edecek? Yoksa Windows 10 Mobile için yeni bir destek çalışması düzenleyecek mi?

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim