• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Philips yeniliklerini IFA 2016’da sunuyor

Philips yeniliklerini IFA 2016’da sunuyor
Philips Monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, 2-7 Eylül tarihleri arasında Berlin’de düzenlenecek IFA 2016 Fuarı’nda hem profesyonellere, hem de ev kullanıcılarına yönelik bir dizi yeniliği tanıtacak.

Philips standını ziyaret edenler, piyasadaki en büyük 4K kavisli ekran olan 40 inçlik Brilliance Kavisli ekranı deneyimleyebilirler. Yılın son çeyreğinde satışa sunulacak olan 40 inçlik bu ekran, görüş çizgisini çevreleyerek daha fazla kişisel alan yaratıyor ve daha iyi konsantre olmayı sağlıyor. Kullanıcı, masaüstü ekranına yakın oturduğundan, kavisli bir ekran odaklı bir çalışma oturumu yaratıyor.

Görüntüleme uzaklıkları ekranın kenarlarından ve merkezinden eşit olduğundan kullanıcıların kenarlarda kalan içeriği görebilmek için kafalarını çevirmelerine daha az gerek duyuluyor, böylece en iyi görüntü kalitesinin keyfi çıkarılabiliyor. Kenardan kenara cam ve ultra dar çerçeve de odaklanmayı kolaylaştırıyor.

Üstelik 40 inçlik bu 4K modeli, fuarda bulunan kavisli tek ekran da değil. IFA’yı ziyaret edenler, aynı zamanda yakında piyasaya çıkacak olan X7 Çerçevesiz 21:9 Kavisli ekranı da, 34 inçlik ölçüsünde görebilecekler. Quad HD çözünürlüklü ve dahili ses sistemli, yüksekliği ayarlanabilen ultra ince bu ekran ise bu yıl içinde piyasaya çıkacak.

Gerçeğe en yakın görüntü için UltraColor

Kullanıcıların sıklıkla ödün vermeye zorlandığı ev uygulamaları alanına daha doğru renk sağlayan en son UltraColor ekranlar, renk reprodüksiyonunu yeni boyutlara taşıyor. Tipik %72 yerine, daha geniş bir gamı (modele bağlı olarak NTSC gamının %85-%95’ini) destekleyen UltraColor, ekranda algılanabilen renk aralığını genişletiyor ve daha gerçeğe en yakın görüntüleri yaratıyor.

Doğru renk reprodüksiyonları sayesinde, UltraColor ekranlar, internetten alışveriş yaparken tahmini alışverişi ortadan kaldırıyor: Artık insanlar satın almadan önce ürünün gerçek rengini görebiliyorlar. UltraColor ekranlar, aynı zamanda video yapımcılarına, tasarımcılara ve fotoğrafçılara da ekranda gördükleri renklerin gerçek hayata yakın olacağı kesinliğini de veriyor. Bu yenilikçi teknoloji, IFA’daki pek çok ekranda bulunuyor. Bunlar arasında bu yaz piyasaya çıkan yeni E Ürün Grubu Ekranlar ve aynı zamanda da 2016’nın son çeyreğinde çıkması planlanan ultra slim tasarıma sahip C7 ekranlar da var.

Kamera korsanlarının hayatını zorlaştıran açılır kapanır webcam

Ofiste güvenliği güçlendirmek isteyen ziyaretçiler, açılır kapanır bir webcam’e sahip ilk Philips ekranını da görebilirler. Piyasaya yeni çıkan 27 inçlik bu ekran, yalnızca gereksinim duyulduğunda açılan, diğer zamanlarda ekranın çerçevesinde saklı duran webcam sayesinde, korsanlar için potansiyel bir gözetleme kaynağını engellemiş oluyor. Bu model de çok yakında piyasada bulunabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim