• BIST 8904.46
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Playstore 2018 yaz indirimleri başladı!

Playstore 2018 yaz indirimleri başladı!
Steam'in ilk olarak yaz indirimlerini başlatmasıyla Playstore'da kullanıcılarına güzellik yaparak bugünden itibaren indirimlerini başlattı.

Bildiğiniz üzere ülkemizde artan oyun fiyatlarına dert yanan oyuncular, artık mağazaların indirim sezonlarını takvimlerine işaretler oldular. Bu konuda profesyonelleştiğimiz artık bir gerçek.

Ne ne zaman indirime girecek, hangi sezonda hangi oyun verilir tahminleri aldı başını yürüyor dersek sanırım yanlış bir tanımlama olmazdı herhalde.

Ülkemizde faaliyet gösteren dijital oyun satış platformlarından biri olan Playstore, sonunda yeni sezon yaz indirimlerini başlattı. Son olarak FM 2018 oyununda yapılan indirim ile karşımıza çıkan firma bu sefer de Yaz İndirimi kampanyası ile karşımıza çıktı. İndirime giren oyunlarda yüzde 80'e varan indirimler görebilirsiniz.

Özellikle belirtmek isterim, 6 Temmuz'a kadar sürecek olan bu indirim kampanyasında, aceleci davranmanıza ve oynamayacağınız oyunlara boşuna para yatırmanıza gerek yok.

Oyunlara baktığımızda ise PES 2018 ve PES 2018 Barcelona Edition oyunları dışında MGS V'in Definitive Experience sürümü, Metal Gear Survive, Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD, Guilty Gear ve Blazblue gibi oyunlar mevcut. Kısacası seç, beğen, al. 

Ek olarak Yaz İndirimleri kampanyası dahilinde bulunan oyun havuzuna her geçen gün daha fazla oyun eklenmeye devam edecek. İlgili sayfaya buradan ulaşarak sizde bu fırsattan yararlanabilirsiniz. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim